Mia Nicole Eklundille 18v SM- kultaa!

14.8.2011

Hanna Tolonen hopealla ja Julianna Heino pronssilla

Jyväskylässä pelatuissa 18v SM- kilpailuissa nähtiin semeissä vankka smashilais edustus. Yläkaaviossa Hanna Tolonen kohtasi Julianna Heinon. Hanna oli tällä kertaa parempi luvuin 6-2,6-4. Toisessa välierässä Mia Eklund kohtasi Nanette Nylundin ja voitti tämän luvuin 6-3,6-3. Finaalissa Mia oli Hannaa etevämpi luvuin 6-2,6-2.

18v poikien 4- pelin välierissä nähtiin Nicolas Nietosvaara parinaan Oskar Nurmio. He kokivat välierissä tappion parille Lauri Lehikoinen/Santeri Pätynen luvuin 6-7,3-6.

14v- sarjassa Saskia Koivu parinaan Valtteri Ahti sekä Kristina Parviainen saivat pronssia. Kristinan parina pelasi Marcus Stenfors.

Taannoin käytyjen 20v- sarjojen ja nyt palettujen 18v- sarjan kapeaa osanottajamäärää varsinkin kärjen osalta on väkisinkin ihmeteltävä. Mutta ehkä asiat sitten ovat loppujenlopuksi niin hyvin ja taso niinkin korkea, ettei SM- kisoille osata enään antaa arvoa. Kansainvälisten tulosten perusteella ei välttämättä kumminkaan siinä tilanteessa vielä olla. Toisaalta vaikka oltaisiinkin, niin oman maan mestaruuskilpailut ovat kaikesta huolimatta hyvin arvokas tapahtuma.