Tasokas pelaajisto SL Systems Openissa 13.8.-20.8.2011

2.8.2011

Mukana pääsarjassa ainakin kolme suomalaista

13.8.2011 alkava SL Systems Open on kerää Kotkaan tasokkaan pelaajiston. Mukaan pääsarjaan suomalaisista pelaajista pääsevät suoraan ATP-rankinginsa perusteella Timo Nieminen (ATP-299) ja Juho Paukku (ATP-436).

”Kaikki pääsarjaan ilman karsintoja päässeet mahtuvat ATP-rankingissa 600 joukkoon, joten erittäin tasokas turnaus on tulossa. Suomalaisista mukaan ilman karsintoja pääsi kaksi pelaajaa, mutta toivottavasti karsinnat tuovat vahvasti lisää suomalaisedustusta turnaukseen.”, kertoo SL Systems Openin kilpailunjohtaja Jarno Kiintola katsoessaan turnauksen pelaajaluetteloa. Luettelosta näkyy myös kiinnostus turnausta kohtaan sillä pelaajia mukaan on ilmoittautunut laajasti ympäri eurooppaa.
Toki vielä muutaman päivän ajan turnauksesta voi vetäytyä ja loukkaantumisia voi tulla, mutta kaikesta huolimatta Kotkassa nähdään tasokas 10000$ ITF Futures –ammattilaisturnaus.
 

Jesper Saarnille villi kortti

 

Kolmas varmasti mukana turnauksessa oleva suomalainen on Loviisasta lähtöisin oleva Jesper Saarni. Vuosi sitten 2-pelissä SM-pronsssia ja 4-pelissä SM-kultaa voittanut on aiemmin edustanut myös Kotkan Verkkopalloseuraa. Saarni pääsee mukaan turnaukseen kilpailunjohtajan myöntämällä villillä kortilla: ”On hieno saada mukaan paikkakunnalla tennisoppejaan saaneita pelaajia ja nähdä heidän otteitaan myös isommissa turnauksissa. Nämä pelaajat motivoivat jatkossa myös muita paikallisia nuoria eteenpäin”, kommentoi Kiintola Saarnin villiä korttia.

Liitteet