Smashin tenniksen kesäkurssit jatkuvat taas heinäkuun viimeisellä viikolla

12.7.2011

Tule mukaan oppimaan tennistä pienryhmissä

 

Smash-Tenniksen kesäkursseilla liikunnan riemua
Kesän lasten Kiinteistömaailman minitenniskurssit ovat jo täydessä vauhdissa. Kurssilaisten tultua koko halli on herännyt uudella tavalla henkiin. Kesäkuussa innokkaita kurssilaisia oli iso joukko ja energiaa riitti tauoillekin. Kaikilla kursseilla on ohjattuja tennistunteja pätevien valmentajien johdolla 4-6 lapsen tai nuoren ryhmissä. Tasosta riippuen osallistujat pääsevät kokeilemaan tennistä tai parantamaan jo opittuja taitoja. Viikon kestävillä kursseilla ehditään hyvin tutustua kanssa pelaajiin ja ryhmissä syntyykin hyvä yhteishenki.
– Kivaa on ollut, sanovat osallistujat. Monet ovatkin kurssilla jo toista tai kolmatta kertaa.
Aamupäivän minitennis kurssilla pienet osallistujat harjoittelevat leikkimielisesti tenniksen perusteita. Kotiin lähtiessäkin pienillä kurssilaisilla on hymyt huulilla ja paljon uutta kerrottavaa hakijoilleen.
Sportia kokopäiväkurssilla ehditään harjoitteilla monipuolisesti tenniksessä vaadittavia taitoja ja kokeilla muita hallilla tarjottavia lajeja. Näistä sulkapallo on ollut hyvin suosittu. Myös monille uusi laji padel on saanut suuren suosion. Mutta suurin puheenaihe kaikilla viikoilla on ollut viimeisenä päivänä pidetyt leikkimieliset kilpailut.
Kolmantena vaihtoehtona tarjolla on iltapäivisin järjestettävä Sport Hampuriskurssi, johon sisältyy puolentoista tunnin mittaiset tennistreenit.  Tämä kurssi sopii hyvin lapsille ja nuorille jotka haluavat kokeilla tennistä tai yllä pitää tennis harrastusta kesälläkin.
Loppukesän leireille on vielä tilaa, joten kaikki innokkaat kesälomalaiset tervetuloa mukaan pelaamaan ja tutustumaan uusiin kavereihin!