Damayanti jälleen voittoon Piiasta

16.6.2011

Tällä kertaa väännettiin kolme erää

Piia aloittin kolmannen kohtaamisensa Ayu-Fani Damayantin (WTA329) kanssa kolmen viikon sisällä väkevästi ja vei ensimmäisen erän 7-5 Balikpapanin $25.000-turnauksen toisella kierroksella. Seuraavassa erässä Damayanti piristyi ja vei sen erittäin hyvällä pelillä 6-1.

Ratkaisevaa erää väännettiin melkein 50 minuuttia, vaikka Damayanti vei sen helpolta kuullostavasti 6-1. Erän seitsemästä gamesta kuudessa käytiin tilanteessa 40-40, yleensä useasti. Indonesialainen onnistui kuin onnistuikin taidolla ja onnella vetämään pidemmän korren yhtä lukuunottamatta kaikissa näissä gameissa.

Lopputulos siis Damayantille 5-7,6-1,6-1. Piian seuraava turnaus on $50.000+H Puolan Torunissa, missä karsinta alkaa ensi viikon sunnuntaina.