Kaisaniemessä on nyt mahdollista pelata tennistä myös viikonloppuna

10.6.2011

Hae omat tunnukset varaimen kautta

Ohjeet:

 

Kaisaniemi

Kaisaniemessä on kassahenkilö paikalla pääsääntöisesti ma-to klo 15.00-21.00 ja pe klo 15.99-19.00 etukäteisvaraustilanteen mukaan. Muuten Kaisaniemen Tenniskentät toimivat pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-9.00, ma-to klo 21-23, pe klo 19-23 sekä viikonloppuisin omatoimisesti kulunhallintasysteemin kautta omilla tunnuksilla.

Tunnukset saat kirjautumalla varaimen käyttäjäksi osoitteessa https://www.slsystems.fi/fite/ ja lähettämällä pyynnön tunnuksien luomisesta osoitteeseen tapio.totro at finlandtennis.com. Kenttien avain (kenttä 2) löytyy pukuhuoneen seinältä tennismaila-avaimenperästä. Muista palauttaa avain samaan paikkaan tuntisi jälkeen seuraavaa asiakasta varten. WC:n numeroyhdistelmälukon koodi löytyy myös avaimenperästä.

Kaisaniemi: Käyttöohje ToloGo-kulunhallintajärjestelmälle

Tenniskenttien pukuhuoneiden oville on asennettu ToloGo-kuluhallintajärjestelmä. Kentän varauksen yhteydessä olet saanut käyttöösi jonkin seuraavista kulkutavoista: tagi, PIN-koodi tai matkapuhelinavaus.

ToloGo-kulunhallintajärjestelmä toimii seuraavasti:

1. Oven avaaminen tagillä
Jos käytössäsi on tagi, aseta se näppäimistön päälle. Tagin saat Finland Tennis Clubilta tai etukäteen pyydettäessä myös Kaisaniemestä. Tagin hinta on 10 €. Avaa ovi vetämällä kahvasta. Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen.
Huom! Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

2. Oven avaaminen PIN-koodilla
Jos käytät PIN-koodia, näppäile koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta. Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen.
Huom! Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

3. Oven avaaminen matkapuhelimella
Matkapuhelimella ovi aukeaa soittamalla ovella oleviin kulunhallintalaitteen numeroihin. Pukuhuoneiden kulunhallintalaitteiden numerot ovat Naiset 050 374 2323 ja Miehet 050 374 6221

Oven avaamisesta ei aiheudu sinulle puhelukuluja. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen. Oven avaaminen on sallittua vain oman vuoron yhteydessä puhelimella.
Huom! Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

Lisätietoja: Finland Tennis Oy Varikkotie 4 00900 Helsinki 09-3417130