TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

2.5.2011

Pallo sai kyytiä ja kaikilla oli kiva fiilis!

TimanttiTourin kevään toiseksi viimeinen osakilpailu pelattiin lauantaina uudessa Janus-hallissa. Mideihin osallistui 13 pelaajaa. Oli ilo seurata, kuinka tenniksen taidot olivat kaikilla kehittyneet. Ässäsyöttöjäkin nähtiin! Oikealla kurssilla ollaan. Ja kaikilla oli hyvä fiilis!

A-lohkon kolme parasta olivat järjestyksessä Henrik Tasavuori, Joonas Pesonen ja Christian Hyytiä.  B-lohkossa kolme parasta olivat Olli-Pekka Pauna, Velipekka Koivunen ja Eemeli Sipilä. A-lohkon pelaajat pelasivat kaksinpelien jälkeen vielä nelinpelejä ja samalla hiottiin hieman puoltenvaihdon taktiikkaa pallorallin aikana ja yritettiin malttaa pitää katse vastustajassa.

Minit olivat selvästikin lähteneet jo vapunviettoon ja puhaltelemaan ilmapalloja, sillä osallistujia minien sarjassa oli tällä kertaa vain neljä. Rania Kinnunen ja Robi Lassila keräsivät eniten voittoja, "suurinta peliä" pelasi Jeri Lassila (s. 2005) viuhuvilla kämmenlyönneillään ja yllättävillä stoppareillaan. Ammattilaistennistä on selvästikin seurattu televisiosta silmä kovana! Pelien ohessa harjoiteltiin lyömistä kentän tyhjään tilaan (siis sinne, missä vastustaja ei ole) ja lopuksi pelattiin vauhdikas nelinpeli tytöt vastaan pojat, jossa nähtiin terävää verkkopeliä. Ennen pelien alkua käytiin läpi kaikki lyönnit ja samalla opeteltiin myös koholyöntiä ja smashia. Ja hienosti meni!

TimanttiTourin kevään viimeinen osakilpailu pelataan 14.5. Kaikki mukaan!