Kaisaniemen kolme massakenttää Smashin käyttöön

21.4.2011

Nyt Smashiläisille edullista peliaikaa myös keskellä Helsinkiä

Helsingin kaupungin liikuntavirasto ja Smash-Tennis sopivat eilen Kaisaniemen tenniskenttien hoitovastuun siirtymisestä HLK:lta Smashille. Lisäkenttien saaminen omaan ja jäsenten sekä tennisharrastajien käyttöön sopii loistavasti uuden Janus-hallin valloittaessa kolme ulkoplexikenttää. Valmennus,- sarjatennis- sekä kilpailutoimintaa tullaan siirtämään myös Kaisaniemeen pääkallopaikalta Myllypurosta.

Smash ja Finland Tennis tulee kunnostamaan kentät pelikuntoon heti yöpakkasten jälkeen ja ehostamaan samalla sosiaalitiloja. Kenttien varaaminen tullaa hoitamaan puhelimen lisäksi myös internetin kautta yhteistyössä SL Systemsin kanssa samalla idealla kuin Finland Tennis Clubilla.

Lisätietoja Kaisaniemen tenniskenttien aukioloajoista, hinnoista ja vakiovuoroista näillä sivuilla lähiaikoina.