Oona Orpana, Diana Mikkola, Jussi Tiainen ja Joni Wilenius voittoihin Myllypurossa

27.2.2011

Kinnuselle ja Kivelälle hopeaa, M. Kauppilalle pronssia

Oona Orpana Kotkasta voitti Myllypurossa pelatun T12- sarjan. Finaalissa Oona kaatoi Kamille Kivelän 6-2,6-2 ja välierissä Birgit Lubin 6-1,6-2. Kamille voitti välierässään Diana Mikkolan 6-4,6-0.
Diana Mikkola vei nimiinsä T10- sarjan. Finaalissa hän voitti Ella Haaviston 6-3,6-1 ja välierissä Elli- Roosa Uusitalon 6-0,6-1. Ella puolestaan voitti välierissä Fanny Törnin 7-5,6-2.
P12 B- sarjassa Jussi Tiainen oli ykkönen. Jussi kaatoi finaalissa Paul Sarajuuren 6-0,6-1 ja välirissä Aleksi Sokolowin 6-2,6-3. Sarajuuri voitti välierissä Mike Mikkolan 6-2,1-6,7-6.
Miesten B- luokan voiton vei Joni Wilenius. Joni voitti finaalissa Marcus Blomfeltin 4-6,6-3,6-0 ja välierissä Herbert Hambergin 6-2,6-3.
P12 A- sarjassa Anttoni Kinnunen eteni finaaliin, jossa koki tappion Leo Haaralalle luvuin 7-5,5-7,4-6. Välierissä Anttoni voitti Tuomas Palomäen 6-0,6-4 ja Leo Nino Salosen 7-5,6-3.
P14- sarjassa Mikko Kauppila eteni välieriin. Välierissä Mikko koki tappion Otto Solatielle luvuin 5-7,0-6.

Myllypuron Fite clubin lisäksi kansallisia pelattiin Helsingin Meilahdessa, Raahessa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Savitaipaleella. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi ja/tai www.tennisopen.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Puistolassa ja viikonloppuna Myllypuron Fite clubilla, Kotkassa, Kouvolassa, Espoossa, Iisalmessa, Jyväskylässä, Hyvinkäällä ja Tammisaaressa. Kaikkien kilpailuiden kutsut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi ja/tai www.tennisopen.fi