Piia Suomalaiselle tappio Arizonan toisella kierroksella

18.2.2011

Seuraa Piian tuloksia täältä

Piia Suomalainen kiertää tällä hetkellä kisoja USA:ssa. Viime viikolla Piia pääsi pääsarjaan Californian Rancho Miragen 25000$ kilpailussa. Karsinnoissa Piia voitti Sophia Bursulayan USA (ei rankingia)  luvuin 6-0,6-1 ja Eleanor Petersin USA (1001) 6-2,6-4. Karsintojen finaalissa tuli tappio Chanel Simmondsille RSA (374) numeroin 2-6,3-6. Pääsarja paikka aukesi tästä huolimatta kun kolme palaajaa jäi pois pääsarjasta ja Piia sai yhden onnekkaan häviäjän (LL) paikan. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Di Zhao CHN (925). Piia voitti pelin luvuin 6-1,7-5. Toisella kierroksella tuli niukka tappio Kristyna Pliskovalle CZE (222) luvuin 6-4,4-6,1-6. Pliskova eteni lopulta turnauksen finaaliin, jonka hävisi Ashley Weinholdille USA eräluvuin 1-2.

Seuraavaksi Piia suuntasi Arizonan Surpriseen 25000$ kilpailuun. Siellä karsintojen ensimmäisellä kierroksella kaatui Nicole Melichar USA (870) luvuin 6-1,2-6,6-1. Toisella karsintakierroksella irtosi voitto USA:n suurlupauksesta 16 vuotiaasta Madison Keystä (486) numeroin 6-7(5),6-2,6-4. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Remi Tezukan JPN (318). Piia voitti hänet 6-2,6-2. Toisella kierroksella Piia hävisi Olga Puchkovan RUS (381) luvuin 2-6,2-6.

Tällä sivulla seurataan Piian etenemistä USA:n kiertueella, joka kestää yhteensä kuusi viikkoa.

USA: kiertueen kaaviot löytyvät tästä