Aleksi Heinonen voittoon Oulussa

20.2.2011

Anssi Sopanen ja Mikko Kauppila hopealle Kouvolassa

Aleksi Heinonen saalisti ensimmäisen turnausvoittonsa Oulussa. Aleksi voitti P11- sarjan kaatamalla finaalissa Eestin Mattias Metsnan 3-6,6-4,7-6(6). Välierissä Aleksi voitti Fanny Törnin 6-1,6-1. Miesten D- luokassa Toni Nurmela eteni välieriin. Tonin voitti Erkki Kelhä luvuin 6-0,6-2.

Kouvolan Prince Cupissa Anssi Sopanen eteni miesten B3- luokassa finaaliin, jossa koki tappion Herbert Hambergille luvuin 1-6,6-2,2-6.  Välierissä Anssi voitti Anton Tammenojan 6-1,6-2. P16- sarja pelattiin lohkona. Mukana oli viisi pelaajaa ja kakkoseksi sijoittui Mikko Kauppila.

Oulun ja Kouvolan lisäksi kansallisia pelattiin Kuopiossa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Hyvinkäällä ja viikonloppuna Myllypurossa FiTe clubilla, Raahessa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Helsingin Meilahdessa ja Savitaipaleella. Kaikkien kilpailuiden kutust ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi