Kotkan ja Helsingin Smashilaiset jyräsivät Tretorn talvicupissa

6.2.2011

Kahdeksan sarjaa, seitsemän luokkavoittoa

Miesten B- luokassa Ville Petteri Ahti (Smash- Kotka) voitti finaalissa Aki Järven 7-5,6-1 ja välierissä Leevi Karhulan 6-1,6-0.

Miesten C- luokassa Valtteri Ahti (Kotka) voitti finaalissa Roni Puumalaisen 6-2,6-2. Välierissä Valtteri voitti toisen Waltterin, eli  Waltteri Heikkisen (Smash- Helsinki)6-1,6-0.

Naisten C- luokassa Maija Saarinen (Helsinki) vei voiton kukistamalla finaalissa Jutta Kumpulaisen (Kotka) luvuin 6-3,6-2. Välierissä Maija päihitti Kotkan Vilma Torkkelin 2-6,6-0,7-6.

10- vuotiaiden poikien sarjassa Luukas Ristola (Kotka) voitti finaalissa Markus Järven 6-3,6-0. Välierissä kaatui Pepe Strömmer luvuin 6-3,6-2. Järvi voitti omassa välierässään Juuso Pylkkäsen (Kotka) luvuin 4-6,6-2,7-6.

12- vuotiaiden poikien sarjassa Daniel Hakala (Helsinki) voitti finaalissa Matias Järven 6-1,6-2. Välierissä Daniel voitti Nuutti Jokisen 6-1,6-2 ja Matias Vesa Ahdin 6-3,6-2.

14- vuotiaissa pojissa voittajaksi selviytyi Valtteri Ahti. Finaalissa Valtteri voitti Daniel Hakalan 6-1,6-1 ja välierissä pikkuveljensä Vesa Ahdin 6-2,6-0. Daniel voitti omassa välierässään Riku Koskisen (Kotka) 6-3,6-3.

10- vuotiaiden tyttöjen sarjassa Ella Haavisto (Kotka) sijoittui toiseksi. Ella hävisi finaalissa Diana Mikkolalle 2-6,2-6. Välierissä Ella voitti Peppi Ramstedtin 6-4,6-2.

12- vuotiaiden tyttöjen sarjassa Oona Orpana (Kotka) vei voiton kukistamalla finaalissa Karolina Hakalan 6-4,6-1. Välierissä Oona voitti Oona- Ellen Suonenlahden 6-0,7-6 ja Karolina Venla Ahdin (Kotka) 7-5,6-0.

Kotkan lisäksi kansallisia pelattiin Kauniaisissa, Vuokatissa, Punkalaitumella, Hämeenlinnassa ja Vaasasssa. Kaikkien kilpailujen kaaviot ja smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Myllypuron FiTe clubilla, Talissa (vuoden toinen SEB JGP- osakilpailu kaikissa ikäluokissa) Jyväskylässä, Espoossa ja Tampereella. Kaikkien kilpailuiden kutsut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Lisäksi Oulussa pelataan junioreiden Oulu Eden Open 2011 ITF- kilpailu. Mukana on monta smashilaista. Kilpailun etenemistä voi seurata osoitteesta www.ovstennis.net