Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo Smash-Kotkan vieraana tänään Kotkassa

2.12.2010

Näytösottelussa Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo tänään klo 17.30

 

Tennisässät Nieminen ja Paloheimo vierailevat sekä Pyhtäällä että Kotkassa
 
Torstai 2.12.2010 on hieno päivä monelle pienelle ja miksei myös isommallekin tenniksen ystävälle. Tuolloin kaksi Suomen menestyneintä tennispelaajaa, Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo, osallistuvat minitennistapahtumaan Pyhtäällä Pyroll Areenalla sekä pelaavat näytösottelun Kotkan tennishallilla. Jarkko Nieminen on Suomen ykköspelaaja ja tämän hetken maailmanlistan 38. Veli Paloheimo taas on vastaavasti ollut parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 48. Vastakkain asettuu siis kaksi maailmanlistalla korkeimmalla ollutta suomalaista pelaajaa. 
 
Pyroll Areenan minitennistapahtuma järjestetään klo 15:00 – 16:00. Tapahtuma on tarkoitettu alakoululaisille, mutta toki kaikki ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa. Tällä hetkellä elämänsä tennistä pelaava Jarkko Nieminen pitää tärkeänä pienten tulevaisuuden lupausten kohtaamista. Nieminen onkin loistava esikuva lapsille, sillä monipuolinen harjoittelu sekä into tenniksen eteenpäin viemiseksi näkyy päällepäin ja innostaa varmasti monia kokeilemaan lajia.
 
Minitennistapahtuman jälkeen 17:30 alkaa Kotkan tennishallilla näytösottelu, jossa kohtaavat Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo. Perinteisesti näytösottelut ovat mukaansatempaavia tapahtumia, koska silloin pelaajat pystyvät pelaamaan koko ottelun ajan rennosti. Samalla pelaajat käyttävät lyöntiarsenaaliaan varmasti monipuolisemmin, iloisuuden näkyessä pelissä.
 
Ensimmäistä kertaa Kotkan seudulla esiintyvä Jarkko Nieminen vauhdittaa hanketta, jonka tavoitteena on jo ensi kesänä pelata kaksi 10 000$ Future-tason ammattilaisturnausta Kotkan tennishallilla.
 
Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne järjestää Smash-Kotka.
 
Lisätietoja tapahtumista antaa
 
Pasi Ahti                              Jarno Kiintola
041 – 5022 762                   0445 – 025 025