Valden, Liebkind ja Mikkola voittoihin

28.11.2010

Smashin tytöt menestyivät kotikisoissaan

Senioreiden Prince Päiväkilpailut, Helsinki, Finland Tennis Club

Pertti Valden voitti M70-sarjan. Semeissä kaatui Timo Laaksonen luvuin 6-2, 2-6, 11-9 ja finaalissa Antti Kiiveri numeroin 3-6, 7-5, 11-9.

Battery Open, Turku

P14-sarjassaWaltteri Heikkinen ylsi semeihin, joissa koki tappion Erik Peuralle 4-6, 2-6.

IPP-Juniorikilpailut, Helsinki, Finland Tennis Club

Eelis Jauhiainen sai hopeaa P9-sarjassa. Semeissä Eelis voitti Markus Järven 6-1, 6-0. Finaalissa Nelson Tuomola oli parempi numeroin 2-6, 1-6.

T11-sarjan semeissä oli smashiläisiä kolme kappaletta. Voiton vei Nikita Liebkind. Niki kohtasi Ida Havunnan finaalissa, jonka voitti 6-3, 7-6. Semeissä Niki pelasi Inka Lähteenmäkeä vastaan voittaen 6-3, 6-1. Semeissä Ida voitti Kamille Kivelän 6-2, 6-2.

T13-sarjan finaalissa nähtiin Aada Murtomäki. Semeissä Aada sai luovutusvoiton Milla Valkoselta. Finaalissa Nicola Ussher oli parempi luvuin 4-6, 1-6. Nikita Liebkind ylsi semeihin, joissa koki tappio Nicola Ussherille 4-6, 2-6.

T9-sarjan voiton vei Diana Mikkola. Diana voitti Ella Haaviston semeissä 6-2, 6-0 ja finaalissa Anissa Mouhoun 6-4, 6-3.

Kansallisia kilpailuja pelattiin lisäksi Vantaalla, Espoossa ja Tampereella. Kaaviot ja smashiläisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi. Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Puistolassa, Meilahdessa, Espoossa, Rovaniemellä ja Joensuussa. Kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.