Finland Tennis Clubin Janushalli valmistuu joulukuun 2010 aikana

11.11.2010


Ilmanvaihtokoneen muutoksista johtuen muutaman viikon myöhästystyminen.

Joululahjaksi kaikille meille kenttäpulan takia tuskastuneille ja padelin ystäville on vihdoin valmistumassa kolme huippuluokan sisätenniskenttää, kaksi padelkenttää sekä jumppaa-alue.

Janushallissa on enemmän eristettä seinissä ja katossa kuin laki salli kiinteän hallin valmistuessa 1970 luvulla ja on varmasti lämmin sekä miellyttävä pelata. Kaikkien kenttien valot ovat paremmat kuin sisähallin kolmiputkiset loisteputkivalot Janushallissa käytettävien neliputkisten valaisimien takia. Tenniskenttien Plexipavepinnoitteet laittaa perinteisesti yhteistyökumppanimme Lemminkäinen samoilla väreillä kun juuri pelattavassa Pariisin Masters turnauksessa. Joustoja tulee uusiin kenttiin 8 mm eli huomattavasti enemmän kuin vanhassa peltihallissa. Padelkenttien pinnat ovat miellyttävää hiekkanurmea ja sinistä sellaista.

Helsingin kaupungin rakennusvalvonnan haluamien ilmanvaihtokoneeseen kohdistuneiden muutosten takia laajennus myöhästyy valitettavasti joitakin viikkoja uusien laitteiden toimitusaikojen olessa pitkät. Myös padelkenttien lastauksessa Espanjan päässä oli myös hiukan ongelmia, mutta nyt kontti on jo matkalla kohti Vuosaaren satamaa.

Viikolla 45 on aloitettu padelkenttien ja sisähallista Janushalliin menevän kulkukäytävän perustusten tekeminen, yläpohjien eristäminen puhallusvillalla, palokeskuksen sekä valaisimien asentaminen.

Jatketaan harjoittelua ja aloitetaan padelharrastus.