Your Move Suurtapahtuma

1.9.2010

Your Move SPORT-viikonloppu 27.5.-29.5. Olympiastadionilla

Your Move Suurtapahtuman ohjelma tarkentuu
Your Move Suurtapahtuma kutsuu 13-19-vuotiaat sporttaamaan, kokeilemaan uusia lajeja ja kokemaan ainutkertaisia elämyksiä 27.5.-1.6.2011. Tapahtumapaikkana toimii Helsingin Olympiastadionin ympäristö. Suurtapahtuman ohjelma jakaantuu seuraavasti:
Your Move SPORT-viikonloppu 27.5.-29.5. urheiluseurojen nuorille
  • Mukana yli 40 lajia
  • Urheiluun tavoitteellisesti suuntautuneiden nuorten Talent Sport: lajiharjoittelua, demoja omatoimisesta harjoittelusta, oletko urheilija -testit, lajikokeiluja, nuorten urheilumessut
  • Urheiluseurassa harrastavien nuorten Active Sport: leirejä ja turnauksia
  • Hullut japanilaiset -tyyppisiä toimintaratoja
  • Huippuesiintyjiä ja kohtaamisia huippu-urheilijoiden kanssa
Your Move ACTION-päivät 30.5.-1.6. koulujen liikuntapäiviä ja luokkaretkiä varten
  • Yläkoulujen, lukioiden ja ammattikoulujen liikuntapäiviä ja luokkaretkiä varten
  • 50 lajia esittäytyy: ohjattuja lajikokeiluja, vapaata tutustumista eri lajeihin, näytöksiä
  • Hullut japanilaiset -tyyppisiä toimintaratoja
  • Huippuesiintyjiä, huippu-urheilijoita ja hyvää, rentoa fiilistä
Lipunmyynti Suurtapahtumaan alkaa marraskuussa. Suurtapahtuma on vuoden 2011 suurin liikuntatapahtuma Suomessa. Paikalle odotetaan 50 000 nuorta!

Moveri-toiminta vauhdilla käyntiin
Moveri-toiminta yläkouluissa käynnistyy nyt syksyllä täydellä teholla. Koulut voivat tilata nuorten ryhmän tueksi Moverin, joka kouluttaa oppilaita liikuntatapahtuman järjestämisessä. Lisäksi hän tukee heitä tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Moveri on Nuoren Suomen kouluttama 20-29-vuotias nuori aikuinen. Osuuspankki tukee Movereiden toimintaa yläkouluissa eri puolilla Suomea.
Moveri-toiminan tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä nuoret ovat järjestäneet yläkouluissa, urheiluseuroissa ja nuorisotiloilla 250 liikuntatapahtumaa.