Hampuri 2010

17.8.2010

Smashiläiset tekivät matkan Hampurin ATP-turnaukseen.

Taas oli aika viettää muutamia tennistäyteisiä päiviä Saksan Hampurissa katsomassa huipputennistä yhdessä innokkaiden Smashiläisten kanssa. Matkalla oli mukana Lausti, Puukko, Knuutila, Myllykoski, Lönn, Fjällberg, Nieminen ja Totro sekä musta hevonen Immeli.

Perinteisesti oli varattu hotelli  - lentopaketti edullisesti netin kautta matkanjohtajan toimesta. Kovasen taxit hakivat muutamalla keikalla lähtijät jo aamutuimaan reissun päälle ja matka alkoi potkurikoneella kohti Latviaa. Noin sadan euron lisäpanostuksella olisi saanut suoran lennon sinivalkoisilla siivillä, mutta olimme elämysmatkalla ja matkan hinta alkoi luvulla kaksi. Riika Hampuri välin lensimme sitten ihan isolla suihkumoottorikoneella perille saakka.

Suomen ykköstykin pelejä näimme matkan aikana kaksi kappaletta ja kannustus oli kiitettävää. Jarkko muisti meitä blogissaan ja olisi ehkä hävinnyt tokan kierroksen ottelunsa ilman kannattajiaan. Tulee muistaa, että erot ovat todella pieniä maailman huipulla ja voitot ratkeavat välillä yhteen pisteeseen. Jarkon keskikenttä peli oli mennyt paljon eteenpäin ja syöttökin lähti kuin tykin suusta. Tiistaista torstaihin tuli katsottua huipputaitavia, nopeita ja voimakkaita pelaajia tiukoissa väännöissä n. 10 tuntia päivässä. Huhun mukaan  pojat kävivät illalla ikkunaostoksilla siellä kuuluisassa paikassa mistä Irvinkin laulaa…

Suosittelen lämpimästi kaikille Smashiläisille tennismatkaa Hampuriin. Lentoja ja hotelleja saa helposti ja kaikki on edullista paikanpäällä. Keskuskenttä on katettavissa eli sateen sattuessa näkee pelejä ainakin yhdellä kentällä. Lippu centerille oli alkukierroksilla 26 € ja aluelippu ilman centeriä  15 €. Ainoa ongelma matkalla oli, että katsomossa oli välillä liian lämmin ei kuitenkaan onneksi kuumafiilis. Kuva-arvoitus: Miksi ihmiset istuvat kuvassa noin hassulla tavalla? Kiitos kaikille matkalla olleille mukavasta reissusta ja rennosta fiiliksestä. Jatketaan harjoittelua..

Tapio Totro

Liitteet