Jäsen- ja asiakaskyselyn antia touko-kesäkuulta 2010

10.8.2010

Mitä on padel?

Smashin jäsen- ja Finland Tennis Clubin palautekyselyn yhteenveto touko-kesäkuu 2010

Smashin toiminta

Smashin toiminnasta, kentistä ja hallista annettiin parempaa palautetta kuin puoli vuotta sitten tehdyssä kyselyssä. Tämä on luonnollisesti positiivista ja antaa intoa koko henkilökunnallemme kehittää taas toimintaamme. Lokakuussa valmistuvan laajennuksen myötä jo vanhanaikaiseksi, pimeäksi, kylmäksi jne.. haukuttu plexikupla siirtyy historiaan ja saamme kolme uudelleen pinnoitettua tenniskenttää,  kaksi uutta padelkenttää sekä jumppatilan. Clubimme tulee siihen saakka olemaan todella täynnä pelaajia ja harjoitusryhmiäkin joudutaan sumplimaan sinne tänne ja se vaatinee kaikilta meiltä hieman lisää kärsivällisyyttä ja pinnaa, mutta olosuhteet tulevat paranemaan huomattavasti syksyn aikana aikaisemmasta. Asemamme maan johtavana mailapelihallina vahvistuu uuden mailapelin Padelin myötä.

Padelista kannattaa katsoa hyvä videoklippi Smash-Padelin sivuilta http://smashtennis.sporttisaitti.com/padel/ niin saa hyvän käsityksen siitä mitä tämä mukaansa tempaava mailapeli pitää sisällään.

Toiminnan hyvinä puolina pidettiin ammattitaitoista valmennusta jälleen kerran niin aikuis- kuin junnupuolella. Kiiteltiin myös kevään Calahondan matkaa, sarjatennistä ja mukavaa ilmapiiriä, valmentajia unohtamatta, hyvää sijaintia sekä laajaa toimintaa mikä helpottaa oikean tasoisen ryhmän löytymistä ja vielä sopivaan aikaan kenttien lukumäärän takia.

Valmennustoiminnan yleisarvosanaksi (ka.) annettiin KV:lle 4, 21, JV:lle 4, 03, AV:lle 3, 98 ja sulkikselle 4,20 korkeimman arvosanan ollessa 5. Kaikkien valmennuslohkojen keskiarvot nousivat viime kyselyn jälkeen. Iso kiitos siitä kuuluu valmentajillemme.

Parannusehdotuksia oli mm. lisää informointia, kentiltä tulisi kerätä ajoissa pois pallot ja muut apuvälineet ennen kellonsoittoa, tavoitteiden asettelusta, palautetta junioreiden kehittymisestä, pallotykin käyttöä, ryhmistä tulisi saada tasaisempia, korvaustunnit ja kirjalliset palautteet pelaajille.

Jäsenkirjeitä toivottiin edelleen enemmän sähköpostilla jäsenistölle. Seuran sivun postituslistalinkin avulla toivomme jokaisen jäsenen aina päivittävän s-postiosoitteensa, jotta saamme infon perille. Yleisesti toivottiin kaiken informoinnin tapahtuvan kotisivujen ja s-postin avulla. Tulemme kokoamaan vanhoja ja uusia uutisia kotisivuilta sähköiseen kirjeeseen ja lähettämään niitä postituslistojen ja Facebookin avulla jäsenillemme tavoittaaksemme teitä vielä paremmin kuukausittain.

Kilpailuihin toivottiin myös nelinpelisarjoja ja niitä on tulossa syksyllä mm. luokkamestaruus-kisoissa ja junioreille GP –kisoissa. Jos kilpaileminen, sarjatennis tai toimitsijahommat kiinnostavat seuratyön ohella ote yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Jäsenkortti herättää aina kyselyitä ja palautta. Helpoimmin jäsenkortin saa pyytämällä sen etukäteen kassalle valmiiksi vaikka s-postilla. Emme valitettavasti postita jäsenkortteja, emmekä tee niitä valmiiksi kassalle pölyttymään.

Vain 1 % kaikista vastanneista (119) ei suosittelisi Smashin toimintaa ystävällensä tai tuttavallensa ja kyselyä pidettiin hyvänä kanavana kehittää toimintaa ja antaa palautetta.

Finland Tennis Club

Yleisarvosana kentistä ja hallin toiminnasta oli pääsääntöisesti hyvää. Toivottiin mm. kenttien 5 ja 6 välissä olevien ”verijälkien” puhdistamista. Otamme mielellämme neuvoja vastaan miten kenttään imeytynyt veri saadaan pois? Hallimestarimme imuroi kentät päivittäin pallonöyhdästä ja myös roskikset tyhjennetään sekä pöydät pyyhitään. Hallin katossa olevat sadevesikaivot on kesän aikana huollettu.

Massakentistä riittää myös aina keskustelua puolesta ja vastaan. Kenttiä huolletaan päivittäin kesät ja talvet. Pelaajilla on myös iso rooli kenttien huollossa ja kunnossapidossa. Jokaisen tunnin jälkeen tulisi kentät kolata (tasoittaa metallilanalla) ja harjata sekä tarvittaessa kastella kesäaikana. Massakuplan olemassa olo on loistava asia junioreiden ja vähän varttuneempien pelaajien pelin kehittämisessä ja pehmeällä alustalla pelaaminen säästää loukkaantumisilta.
Kahvila- ravintolan Sport Hampuriksen palveluihin ollaan oltu tyytyväisiä ja thairuokaa on kiitelty kilvan. Asiakkaita tulee syömään hallille jo ilman omaa pelituntia vähän samalla idealla kuin keski-euroopan clubeilla.

Uudistuksia ja parannuksia kesän 2010 aikana Clubilla.

Kenttien 5 ja 6 väliverkko on vaihdettu, Kiinteistömaailma squashkenttien lattiapinnoitteet on vaihdettu massiivikoivulattiaan ja seinät on maalattu ja tasoitettu. Kaikkien kenttien valoja ohjaa nyt vuorojen varausjärjestelmä niin että valot syttyvät 5 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron jälkeen.

Uusi puolikiinteä Janus –halli valmistunee lokakuun aikana ja parantaa oleellisesti pelimahdol-lisuuksia Finland Tennis Clubilla. Uuteen halliin pääsee kulkemaan sisäkautta ns. tuubia pitkin sisävarusteissa. Samalla uusimme ent. plexikuplan pinnoitteet ja uutena saamme padelkenttiä kaksin kappalein.

Naisten sauna on remontoitu kesän 2010 aikana ja ensi kesänä on miesten saunan vuoro. Hallin sisäseiniä on maalattu ja paikattu. Kuntosalin laajennukseen ja mailapelaajille sopivien laitteet sekä apuvälineet ovat saaneet hyvän vastaanoton asiakkaittemme keskuudessa.

Nettivarausjärjestelmä keräsi jälleen kiitosta ja myös uudistettu Prince Pro Shop on saanut hyvää palautetta. Pystymme Shopin kautta tilaamaan minkä merkkisen mailan tahansa asiakkaalle Smashin alennuksella jos oikeaa mailaa ei löydy Princen ja Babolatin valikoimasta juuri sinulle. Ota yhteyttä asiakaspalvelijaan niin laitetaan välineet kuntoon.

Kiitos kaikille palautteesta.

Terveisin