Vastaa Smashin kevään jäsenkyselyyn netissä

22.6.2010

Vastaa ja vaikuta - anna palautetta toiminnastamme

Hyvä jäsen,

tervetuloa antamaan palautetta toiminnastamme!

Seura- ja valmennustoiminnan kehittämiseksi tarvitsemme palautetta asiakkailtamme, juuri sinulta. Vastaamalla kyselyyn pääset kertomaan oman arvokkaan mielipiteesi toiminnastamme. Mikäli olet ollut mukana valmennusryhmissä, voit antaa palautetta suoraan valmentajille henkilökohtaisesti. Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä!

Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja nopeaa, tarvitset siihen aikaa noin 10 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä, eikä vastauksesta tallenneta tietoja, joiden perusteella henkilöllisyytesi voitaisiin selvittää.

(Ohje: Mikäli vastauslomake ei aukea yllä olevaa linkkiä klikkaamalla, kopioi linkki selaimeen.)

Jäsenkyselyn toteuttaa tutkimusyritys Promenade Research Oy, joka on mukana tukemassa Smash-Tenniksen toimintaa.

Vastaajien kesken arvotaan Prince-tuotepalkintoja!

Vastauksestasi kiittäen ja hyvää kesää toivottaen,

SMASH-TENNIS

SMASH-SULKIS