Nelli Saijets ja Tommy Ahlgren voittoihin viikonloppuna

14.6.2010

Karttunen ja Solapuro 4-pelin ykköset

Nelli Saijets saalisti kattavan kilpauransa ensimmäisen turnausvoiton viikonloppuna Metsälässä naisten C- luokan kilpailussa. Tosin välierä ja finaali pelattiin sateen takia sisäkentillä Konalan Varma- clubilla. Nelli voitti semeissä Kirsi Paakkarin 6-4,6-2 ja finaalissa Terhi Rauhamäen 6-2,6-3.
Hanna Tolonen pääsi miesten B2- luokassa finaaliin, jossa koki tappion entiselle Smashilaiselle Hannu Arolle luvuin 4-6,1-6. Semeissä Hanna voitti Mikko Tehilän 6-2,2-6,10-7.

Klaukkalassa ikinuori professori Tommy Ahlgren vei voiton M40- sarjassa. Semeissä Tommy kaatoi Seppo Hännisen 6-1,6-2 ja finaalissa Ari Elorannan 6-1,6-1.

Hangossa Kalvin Karttunen ja Antti Solapuro osoittivat, että Marjaniemessä osataan pelata joukkuelajejä. Kalvin ja Antti voittivat C- luokan 4- pelin kaatamalla semeissä parin Kasper Ek/ Evan Miller luvuin 6-0,2-6,6-3. Finaalissa kukistui pari Aleksi Lager/ Henri Sallinen luvuin 6-2,6-2. Kalvin eteni P16- sarjan 2- pelissä finaaliin, jossa koki tappion Axel Helistenille luvuin 3-6,0-6. Semeissä hän voitti Stefan Bernerin 6-0,7-5.

Seinäjoella Viljami Rahnasto eteni A- luokan finaaliin. Semeissä Viljami voitti Atte Virolaisen 6-3,6-2. Finaalissa tuli tappio Matti Manniselle luvuin 1-6,5-7.

Kuortaneella pelattavat JGP- osakilpailut ovat vielä kesken.

Metsälän, Klaukkalan, Hangon ja Seinäjoen lisäksi kansallisia pelattiin Hämeenlinnassa, Oulussa, Talissa, Kuopiossa, Mäntässä, Porissa ja Keuruulla. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan seuraavasti: Tiistai- torstai Junnuliigaa Siuntiossa ja viikonloppuna luokkakilpailuja Kotkassa, Rovaniemellä, Espoossa, Valkeakoskella, Raisiossa, Meilahdessa, Lempäälässä, Siuntiossa, Jyväskylässä ja Vaasassa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.