TimanttiTourin kevään viimeinen osakilpailu pelattiin Helsingissä

20.5.2010

Tällä kertaa mukana pelaajia myös GVLK:sta

TimanttiTour kevään viimeinen osakilpailu pelattiin viime lauantaina Helsingissä. Ilahduttavasti mukana oli tällä kertaa pelaajia naapuriseurasta Kulosaaresta, GVLK:sta. Seuraan Smashistä valmentamaan siirtynyt Joonas Heinonen oli järjestämässä TimanttiTourille uusia kasvoja. HVS:n pelaajia on ollut mukana aikaisemmissa osakilpailuissa.

Mideissä oli mukana kuusi pelaajaa ja Smashin Rasmus Pesonen keräsi eniten voittoja. Mineissä oli mukana 16 pelaajaa, joista noin puolet Gevarista. A-lohkossa eniten voittoja keräsivät Mikael (GVLK), Danila (Smash) ja Anna (Smash). B-lohkossa järjestys oli Axel S. (Smash), Axel H. (Smash) ja Pessi (GVLK).

Kiitokset kaikille vanhemmille järjestelyihin osallistumisesta tässä osakilpailussa ja koko kauden aikana! TimanttiTour jatkuu ensi syksynä.