Katsaus viikon 8 kansallisiin kilpailuihin

1.3.2010

Smashilaisille menestystä

Viikolla 8 pelattiin kansallisia kilpailuja Myllypurossa, Meilahdessa, Raahessa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Savitaipaleella. Seuraavassa katsaus Smashilaisten menestykseen kilpailuissa:

Myllypuro:
T14- sarjassa Kristina Parviainen voitti finaalissa Sandra Leetin 6-3,6-4 ja semeissä Nicola Ussherin 6-3,6-3. Leet kaatoi semeissä Maria Ivanovin 6-0,6-4. T12- sarjassa Ivanov voitti finaalissa Coco Eräkankaan 3-6,7-5,7-5 ja semeissä Nikita Liebkindin 6-4,7-6. P10- sarjassa Joonas Nikander voitti finaalissa Valtteri Solatien 6-2,6-0. Semeissä kaatui harjoittelukaveri Niko Leino 6-1,6-0. Semeihin ylsi myös Sebastian Vibe, joka koki tappion Solatielle luvuin 3-6,4-6. P12- sarjassa Nino Salonen ja Anttoni Kinnunen etenivät semeihin. Nino koki tappion Patrick Stenforssille 1-6,1-6. Anttoni hävisi Benjamin Hedbergille 4-6,2-6. P14B -sarjassa Otto Laitinen eteni finaaliin voittamalla semeissä Jaakko Vuoren 6-2,6-0. Finaalissa tuli tappio Aleksi Tuukkaselle luvuin 2-6,0-6. P14A- sarjassa Niklas Hellström eteni semeihin, jossa koki tappion Jani Ala-Ketolalle luvuin 3-6,3-6.

Meilahti:
Miesten D-luokassa Henri Laitinen eteni finaaliin jossa joutui antamaan luovutuksen Eija Salmelalle. Semeissä Henri voitti Noel Caverneliksen 6-1,6-3. Toisessa semissä Salmela kaatoi Tuomo Torkkolan 6-1,6-4. Samaisen luokan 4- pelissä Henri parinaan Tony Alanko vei voiton. Finaalissa he voittivat parin Jesper Sandström/ Max Söderberg luvuin 7-6,7-5. Semeissä kaatui pari Jukka ja Samuli Laakko numeroin 6-0,6-1. Meilahdessa pelattiin myös Mixtiä ja siinä pronssia itselleen D- luokassa ryösti pari Nelli Saijets/ Raimo Lönn. Sarja pelattiin lohkona.

Savitaipale:
M35 4- pelissä Antti Solapuro parinaan Esa Vaartaja sijoittui toiseksi. Kilpailu pelattiin lohkona.

Kajaani:
Mikko Kauppila
eteni P13- sarjassa finaaliin. Finaalissa tuli tappio Tommi Lehtiselle luvuin 1-6,2-6. Semeissä Mikko voitti Roope Airaksisen 6-2,6-0.

Muilla paikkakunnilla ei Smashilaisia sijoittunut kolmen parhaan joukkoon. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset ovat nähtävissä osoitteessa www.tennisassa.fi.

Tällä viikolla kansallisia pelataan Puistolassa, sekä viikonloppuna Laajasalossa ja Hyvinkäällä. Kouvolassa alkaa torstaina 50v- ja 60v- senioreiden SM- kilpailut. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi