Daniel Hakala Kauniaisten finaalissa, Kauppilalle kaksi pronssia Jyväskylästä

8.2.2010

Daniel Hakala
Daniel Hakala

40v. SM- kilpailut vielä käynnissä Myllypurossa

Daniel Hakala selvitti tiensä Kauniaisten P11 kilpailun finaaliin. Semeissä Daniel voitti Mikko Malkamäen 6-0,6-0. Finaalissa Daniel joutui keskeyttämään ottelun Ilari Vesasta vastaan ollessaan tappiolla ensimmäistä erää 2-4.

Kim Kapuppila eteni Jyväskylässä semeihin niin miesten C- luokassa, kuin myös P15- sarjassa. C- luokassa tuli tappio Sampo Hankamalle 2-6,0-6 ja P15- sarjassa Onni Kivimaalle 4-6,4-6.

Myllypurossa on vielä pelaamatta 2-pelin finaalit 40v. SM- kilpailuista. Klo 16 alkavassa miesten finaalissa Tuomas Kivistö kohtaa Joakim Bernerin. Naisten finaali alkaa samaan aikaan ja vastakkain ovat Silja Johansson ja Karoliina Peura. 4- pelit on saatu päätökseen ja miehissä hopeaa saavuttivat Tapio Totro ja Tuomas Eskola. He hävisivät finaalissa parille Veli- Pekka Männistö/ Joakim Berner luvuin 4-6,4-6. Semeissä he voittivat parin Esa Pamppunen/ Aleksi Leppo luvuin 6-0,6-3. Naisissa Tuula Taivi ja Anna Eskola saavuttivat Esa Pamppusen tavoin pronssia. Tuula ja Anna kokivat semeissä tappion parille Leena Ranta/ Mervi Nevasuo luvuin 2-6,1-6.

Kauniaisten ja Jyväskylän lisäksi kansallisia luokkakilpailuja pelattiin Porissa, Hämeenlinnassa ja Ylivieskassa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Espoossa, Punkalaitumella, Vaasassa, Tampereella ja Kuopiossa. Lisäksi käynnistyy uusi Junnuliiga. Ensimmäinen osakilpailu pelataan Pajulahdessa. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi