Tennis -78 Espoo (ESTE-78) ja Smash-Tennis yhdistävät voimansa Espoossa

9.12.2009

Smash - Espoo ry Espooseen

Tennis -78 Espoo (ESTE-78) ja Smash-Tennis yhdistävät voimansa Espoossa

 

Seurat ovat solmineet esisopimuksen halliyhtiön perustamisesta. Tavoitteena on ESTE-78:n Olarissa sijaitsevan kahden kentän kuplahallin korvaaminen kolmen kentän kiinteällä tennishallilla. Seurat ovat myös sopineet yhteistyöstä valmennus- ja kilpatoiminnassa. Järjestelyn avulla turvataan ESTE-78:n yli 30 vuotta rakentaman valmennus-, kilpailu- ja harrastetoiminnan jatkuvuus ja parannetaan alueen liikuntapaikka-tarjontaa. 

 

Smash-Tennis tuo Espooseen ison organisaation osaamisen hyödynnettäväksi seuratoiminnan kaikilla osa-alueilla. Smashin valmennusosaaminen tuodaan Espooseen tenavatenniksestä ammattipelaajiin ulottuvilla Finland Tennis Akatemia –valmennusohjelmilla.

 

Osana Smash-Tenniksen valmennusjärjestelmää espoolaiset pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmen-nuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta.

 

Tennis-78 Espoo ry on Espoon Olarissa toimiva tennisseura. Sen jäsen-määrä on noin 120.  Seuran kentät ja kuplahalli sijaitsevat Espoon Olarissa Olarinniityn reunalla. 

 

Helsinkiläinen Smash–Tennis ry on Suomen suurin tennisseura. Seuran jäsenmäärä on noin 1600. Seuran täysin omistama Finland Tennis Oy ylläpitää Finland Tennis Clubia Helsingissä. Seuralla on valmennus-toimintaa myös Kotkassa. 

 

Lisätietoja antavat:

Jouko Karjalainen, puheenjohtaja, Tennis -78 Espoo ry, 050-3325224

Tapio Totro, toiminnanjohtaja, Smash-Tennis ry, 0405110666