Kristina Parviainen ykkönen Espoossa

13.12.2009

Ensi viikonloppuna Polar Halli Kinkku Cup- Kotkassa. Ilmoittautuminen päättyy ma 14.12 klo 18. Sarjoina Miehet A, B (2- ja 4- peli) ja C, sekä naiset A ja C.

Kristina Parviainen voitti Espoon Aktia hallissa pelatun T12- luokan kilpailun. Kristina voitti kaikki 4 oteluaan suoraan kahdessa erässä. Finaalissa Kristina voitti Natalia Sjöblomin 6-1,6-4. Muut vastustajat olivat Nicola Ussher, Milla Valkonen ja Sonja Tittonen.

Viikolla Puistolassa pelatuissa senioreiden päiväkilpailuissa Sirkka Laurila sijoittui toiseksi N65- luokassa. Kilpailu pelattiin lohkona. M70- luokassa Sakari Höri saavutti kolmennen sijan. Ottelussa jossa pelattiin kolmannesta sijasta Sakari voitti Seppo Hautasen 6-0,6-4.

Espoossa pelattiin myös Tapiolan Esport Centerissä perinteikäs Aki Huovisen muistokilpailu mutta tästä A- luokan kilpailusta ei ollut tuloksia tiedossa vielä sunnuntai iltana. Lisäksi kansallisia kilpailuita pelattiin Turussa, Iisalmessa, Vaasassa ja Savitaipaleella. Kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten ottelut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi
Miesten ja naisten SM- liigaa myös viikonloppuna. Miehet pelasivat Jyväskylässä ja naiset Myllypurossa. SM- liigan tulokset ja sarjataulukot löytyvät etusivulta.

Ensi viikolla Talissa pelataan senioreiden päiväkilpailut ja viikonloppuna Kotkassa Polar Halli Kinkku Cup. Kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi
Ensi viikonloppuna pelataan runkosarjan viimeiset kierrokset SM- liigasta. Miehet pelaavat Myllypurossa ja kohtaavat perjantaina alkaen klo 14 ValkoPallon Vantaalta. Lauantaina klo 12 vastassa on GVLK Kulosaaresta ja sunnuntaina klo 10 HyTS Hyvinkäältä. Naiset pelaavat tulevana viikonloppuna Meilahdessa ja perjantaina klo 12 vastassa on HLK Helsingistä, lauantaina klo 9 PVS Porista ja sunnuntaina klo 10 TaTS Tampereelta.