Valmentajilla ja ohjaajilla sisäinen koulutus viime lauantaina

18.11.2009

Jälkipeleinä keilailua ja Mika Järvisen keikka

Smash-Tenniksen sisäinen valmentajakoulutus pidettiin jälleen lauantaina 14.11. Myllypuron hallilla. Mukana oli jälleen yli 20 Smashin valmentajaa ja ohjaajaa. Aiheet pyrittiin pitämään kuten edellisilläkin kerroilla mahdollimman käytännönläheisinä ja sellaisina, että ne koskettavat oikeasti niitä asioita, joita valmentaja tai apuvalmentaja joutuu käsittelemään päivittäisessä työssään. Koulutusten päätavoite on tuottaa valmentajia, jotka pystyvät tuottamaan pelaajia, jotka ovat kilpavalmennukseen tullessaan teknisesti ja harjoittelutaidoiltaan sellaisia, että ns.työkalupakki on tarpeeksi laaja. ITF- kisoja Tampereella katsellessa oli helppo todeta, että monella suomalaisella oli työkalupakki (lyöntiarsenaali) vielä vajaavainen ja silloin on monesti mahdotonta toteuttaa määrätynlaisia pelitaktiikoita. Koulutuksessa Jussi Koivisto kertoi myös parhaimmat palat Valencian ITF- seminaarista, jossa hän itse oli makana.

Koulutuksen jälkeen osa porukasta suuntasi Helsingin Urheilutalolle mittelemään voimiaan keilaturnauksessa.
Keilailussa voiton veivät joukke Aivo Ojassalu, Anssi Sopanen, Juha Koivunen ja Laura Toivanen pistein 821. Toiseksi sijoittu joukkue Olli Helminen, Jussi Helekorpi, Laura Päivinen, Joni Wilenius 810 pisteellä ja pronssille joukkue Mikko Velikopolje, Antrei Lausti, Nelli Saijets ja Ville Juhamo 716 pisteellä.

Yksilökilpailun pisteet:
Aivo 262p, Anssi 253, Juha K 253, Laura P 251, Joni 247, Mikko 234, Jussi H 222, Olli 216, Ville J 199, Nelli 168, Antrei 151 ja Laura T 130.

Keilahallilta siirryttiin vielä kuuntelemaan Smashilaisen Rock'n Roll suuruuden Mika Järvisen trubaduuriesitystä Helsinkiläiseen ravintolaan.