Julianna Heino voitti ison miesten C-luokan kilpailun Meilahdessa

13.9.2009

Julianna "Julle" Heino koulutti miehiä Meilahdessa
Micke Malinen saavutti hopeaa Myllypurossa

Gorlats kaksoisvoittoon Myllypurossa

Julianna Heino voitti Meilahdessa pelatun Miesten C-luokan kilpailun ensimmäistä  kierrosta lukuunottamatta ylivoimaisesti. Juliannan selvittyä ensimmäisen kierroksen ottelusta voitettuaan kolmennen erän katkaisupelissä, eteni hän ilman erätappioita turnausvoittoon. Juliann voitti yhteensä viisi ottelua. Semeissä kaatui Anssi Sopanen 6-1,6-3 ja finaalissa Mika Laine 6-1,7-6. Hanna Tolonen eteni myös hienosti semeihin, jonka hävisi Mika Laineelle kolmessa erässä.
Miesten D- luokassa Sakari von Gruenewaldt voitti neljä ottelua ja eteni finaaliin. Semeissä Sakari voitti Henri Graeffen 6-3,6-3. Finaalissa tuli tappio Topi Majaniemelle 2-6,6-4,3-6.

Myllypurossa pelatuissa IPP- juniorikilpailuissa Valeria Gorlats voitti sekä T14, että T12 sarjan. T14 sarjassa Valeria kaatoi semeissä Anna Ptchelintsevan 1-6,6-4,6-3 ja finaalissa Roosa Timosen 6-3,6-4. T12 sarjassa semeissä taipui Janika Hautalahti 6-2,6-4 ja finaalissa Kristiina Parviainen 6-1,6-1. Kristiina voitti semeissä Saskia Koivun 7-5,6-2. T10 sarjassa Nikita Liebkind eteni semeihin, jossa koki tappion Julia Löfmanille 3-6,1-6.
Poikien puolella Micke Malinen pelasi itsensä P12 sarjassa aina finaaliin saakka. Finaalissa Micke joutui tunnustamaan Marcus Stenforsin niukasti paremmaksi luvuin 5-7,6-4,3-6. Semeissä Micke voitti Otto Laitisen 6-4,6-3. P14 sarjassa Rasmus Nikander eteni semeihin, jossa koki tappion Jani Ala-Ketolalle 3-6,5-7. P10 sarjassa Anttoni Kinnunen ja Kalle Laitinen olivat semeissä. Anttoni koki semissä tappion Janne Höltälle luvuin 7-6,0-6,4-6 ja Kalle Leo Haaralalle luvuin 2-6,3-6.

Muualla ei kansallisia kilpailuka tänä viikonloppuna pelattu. Molempien kilpailuiden kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikonloppuna kansallisia kilpailuja pelataan Kotkassa, Espoossa ja Hyvinkäällä. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma) Lisäksi ensi viikonloppuna pelataan Salossa Suomi- Kypros Davis-Cup ottelu.