Uudet Smashilaiset Kristiina Parviainen, Anttoni Kinnunen ja Nino Salonen mitaleille Lohjalla

30.8.2009

Parviainen ja Kinnunen hopealle. Saloselle pronssit aluemestaruuskilpailuista.

Viikonloppuna Lohjalla pelatuissa aluemestaruuskilpailuissa Smashilaiset saalistivat kolme mitalia. Hopealle itsensä pelasivat P10 sarjassa Anttoni Kinnunen. Anttoni hävisi finaalissa Janne Höltälle 6-2,6-4. Semeissä Anttoni voitti Mikko Malkamäen 6-2,7-5. Pronssia sai Nino Salonen, joka hävisi välierissä Höltälle 6-1,6-3.
T 12 sarjassa Kristiina Parviainen eteni finaaliin. Finaalissa tuli tappio Elina Joroselle. Semeissä Kristiina voitti Lila Humalojan 6-2,6-2.

Anttoni ja Nino tulivat Smashiin VarTe:sta ja Kristiina Lappeenrannasta. Lisäksi Sata- Tennistä aijemmin edustanut Aada Murtomäki vaihtoi seuraa ja on nykyään Smashin pelaaja. Smash-Tennis toivottaa uudet tulijat tervetulleiksi seuran kilpavalmennukseen.

Kaikkien aluemestaruuskilpailuiden tulokset löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikonloppuna kansallisia kilpailuja ei pelata lainkaan. Sisäkausi käynnistyy 11.9 Myllypuron ja Meilahden kilpailuilla.