Jouni Ritarille kaksi SM-kultaa!

14.6.2009

Lasse Sjömanille ja Mika Järviselle SM-hopeaa. Katsaus myös muihin kansallisiin kilpailuihin.

Viikonloppuna pelattiin Espoossa senioreiden sekanelinpelin SM- kilpailut. Jouni Ritarin parina pelasi Jaana Ahlamaa-Tuompo ja he saalistivat sekä 40v-, että 45v- sarjassa SM-kultaa. 40v finaalissa kaatui pari Hernberg/Forsen luvuin 7-5,6-3. 45v sarjassa voitto heltisi luvuin 7-5,6-7,6-2 parista Johansson/Laamanen. Lisäksi Mika Järvinen sijoittui toiseksi 35v sarjassa toiseksi, häviten Päivi Pulkkisen kanssa finaalin parille Pirilä/Hakkarainen luvuin 6-4,6-1. Myös Lasse Sjoman parinaan Eeva Heinänen voittivat hopeaa 65v sarjassa. Finaalissa tuli tappio parille Wetzer/Estlander luvuin 6-3,6-0.

Hämeenlinnassa pelatuissa kilpailuissa Juhani Pennanen eteni finaaliin M50 sarjassa. Finaalissa tuli tappio Pekka Hietaniemelle luvuin 6-1,6-4. M45 sarjassa Lasse Korpela eteni välieriin, jossa hävisi Jorma Kakolle luvuin 6-2,6-0.

Kotkassa P13 sarjan finaaliin eteni Vesa Ahti. Finaalissa Oskari Nieminen vei voiton 6-3,5-7,7-6. Semeissä Nieminen kaatoi Riku Koskisen 7-6,6-2. T13 sarjan voiton vei Vilma Torkkeli. Sarja pelattiin kuuden hengen lohkona. T15 sarjassa Polina Ovcharenko voitti sarjansa. Finaalissa kaatui Kuutti luvui 6-3,6-1. Jutta Kumpulainen ja Siiri Torkkeli etenivät semeihin. Semeissä Ovcharenko oli Kumpulaista parempi luvuin 6-0,6-3 ja Kuutti vei voiton Torkkelista 6-3,6-4.

Kouvolan miesten C-luokassa Polina Ovcharenko ehti Kotkan kisan lisäksi edetä finaaliin saakka, jossa koki tappion Henrik Janssonille luvuin 6-1,6-0.

Meilahden D-luokassa Raine Poutanen eteni välieriin. Välierissä Anton Härkönen oli parempi luvuin 3-6,6-3,6-2.

Kalastajatorpalla pelattiin 2-pelien lisäksi sekanelinpeliä. Hanna Tolonen parinaan Noel Berengo sijoittuivat kakkosiksi. Finaalissa pari Horsma/Lindroos oli parempi luvuin 6-2,6-3.

Talissa Micke Malinen eteni finaaliin p12 sarjassa.Semeissä Micke voitti ykköseksi sijoitetun Aaro Pölläsen 6-4,6-4. Finaallissa Aleksi Tuukkanen vei voiton luvuin 6-4,6-3. P9 sarjassa Smasissakin harjoitteleva VarTea edustava Anttoni Kinnunen eteni aina voittoon asti. Finaalissa kaatui Aleksi Löfman 6-1,6-0. Semeissä Anttoni kaatoi August Ehrnroothin 6-2,7-5.

Sunnuntaina alkoi myös Pajulahden 14- ja 16 vuotiaiden TennisEurope kansainväliset pistekilpailut. Smashilaisista pääsarjassa nähdään seuraavat pelaajat: Petra Piirtola, Julianna Heino, Hanna Tolonen, Ville-Petteri Ahti, Aaro Heimonen, Richard Zilliacus, Otto Päivinen, Rasmus Kuhlefelt, Nicolas Nietosvaara, Oliver Pedak, Rasmus Lindström, Axel Helisten ja Kristoffer Kojo. Pääsarjat alkavat maanantaina.

Espoon, Hämeenlinnan, Kotkan, Kouvolan, Meilahden, Kalastajatorpan ja Talin lisäksi kansallisia pelattiin Rovaniemellä, Raisiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Tampereella. kaikkien otteluiden kaaviot ja Smashilaiset tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Juhannuskisojen merkeissä perinteisesti Vuokatissa, Vierumäellä, Luhangalla ja Tampereella hotelli Rosendahlin kentillä. Kaikkien kilpailujen kutust löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Nyt kilpailukatsaus hiljenee joiksikin viikoiksi ja palaa myöhemmin kuvioihin kesän kansallisen katsauksen merkeissä. Edessä mm. Tammisaaren, Hangon ja Maarianhaminan kisaviikot.

Seuratkaa otteluita oman osallistumisen lisäksi tai siitä huolimatta kisapaikoilla tai netistä osoitteesta www.tennisassa.fi.

Tässä linkki tennisliiton kilpailukalenteri sivuille:

Hauskaa ja hikistä kesää kaikille!