Pasi Kinnunen voitti Espoon A- luokan

31.5.2009

Pasi Kinnunen ja Timo Ojasto toteavat Pasin olleen liian hyvä muihin nähden Espoossa
Pasi Kinnunen ja Timo Ojasto toteavat Pasin olleen liian hyvä muihin nähden Espoossa

Jesper Saarni ja Ville Juhamo finaaleissa

Pasi Kinnunen oli täysin ylivoimainen Espoossa pelatussa A- luokan kilpailussa. Pasi voitti ensin Johan Karlssonin 6-0,6-0, semeissä Tuomas Juvakosken 6-1,6-0 ja lopuksi finaalissa Marko Leppäsen 6-2,6-0. B- luokassa Ville Juhamo eteni finaaliin kaatamalla semeissä Mikael Etolan 6-1,6-2. Finaalissa Antti Pynnönen oli parempi luvuin 6-2,7-5. Villestä mainittakoon sen verran, että hän aloitti tenniksen nelisen vuotta sitten 17- vuotiaana ja on noussut nyt jo A3 ja B luokan menestyjäksi (mm. A3 semeissä Kauniaisissa). Ville harjoittelee omatoimisesti jopa n 20h/ viikossa varaamalla tunnin ja pyytämällä kavereita pelaamaan. Lisäksi hän harjoittelee yhdessä Smashin aamuryhmässä aikuisten kanssa. Nyt Ville on ottanut myös muutamia yksityistunteja. Tämä kumminkin kertoo selvästi sen tosiasian, että kun halua, motivaatiota ja viitsimistä löytyy, niin kehittyminen on erittäin nopeassakin tahdissa mahdollista. Pasin tavoin myös Ville toimii Smashissa valmentajana.

Jesper Saarni jatkoi hyviä otteitaan Kulosaaren perinteikkäässä alkukesän A- luokan kilpailussa. Jesper yllätti semeissä ykköseksi sijoitetun Sami Huurinaisen. Ottelun kolmas erä eteni aina tie-breakkiin asti, jonka lopulta Jesper vei nimiinsä. Finaali pelattiin kuten aina kyseiessä kilpailussa paras viidestä periaatteella. Finaaliin Jesperin vastustajaksi tuli Juuso Ojanen joka oli voittanut semeissä Max Wennäkosken. Viimeksi Jesper voitti Juuson mutta nyt osat vaihtuivat ja Juuso vei voiton suoraan kolmessa erässä. Tarkat tulokset kisasta eivät olleet luettavissa vielä su iltana tennisliiton sivuilta.

Molempien kilpailuiden tulokset ja kaaviot löytyvät viimeistään tulevalla viikolla osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikonloppuna kansallisia kilpailuja pelataan Kuortaneella (3 JGP osakilpailu, kaikki ikäluokat), Oulussa, Klaukkalassa, Lempäälässä, Metsälässä (Hki), Porissa, Laajasalossa (Hki), Uudessakaupungissa, Kuopiossa ja Keuruulla. Kaikkien kilpailujen kutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)