Aaro Heimonen ja Petra Piirtola ylivoimaisiin voittoihin Kuortaneen JGP- kilpailuissa

7.6.2009

Aaro Heimonen, Kuortaneen kuningas.
Lempäälän P10 sarjan mitalikolmikko. Vasemmalla Joonas Nikander
Petja Bergille toinen peräkkäinen A2- kisan voitto

Lisäksi 4- peleissä voittoja. Menestystä myös muualla kansallisissa. Mm. Petja Berg ja Miika Roiha vastakkain Metsälän A2- finaalissa

Kuortaneen JGP (kaikki ikäluokat)
Aaro Heimonen
oli ylivoimainen 3 JGP- osakilpailussa Kuortaneella P16 sarjassa. Aaro voitti ensin Axel Helistenin 6-1,6-1, kvartseissa Nicolas Nietosvaaran 6-1,6-3, semeissä Oskari Nurmion 6-2,6-3 ja finaalissa ykköseksi sijoitetun Santtu Leskisen 6-1,6-0. Rasmus Lindström oli samassa sarjassa semeissä, jonka hävisi Leskiselle luvuin 6-4,6-3. T14 sarjassa Petra Piirtola oli lähes yhtä ylivoimainen kuin Aaro. Ensin kaatui Nanette Nylund 6-2,6-1, kvartseissa Titta Tukiainen 6-0,6-2, semeissä Susan Happonen 6-2,6-3 ja finaalissa ykköseksi sijoitettu Jessica Malinen 6-2,7-6. P10 sarjassa Vesa Ahti ylsi semeihin, jonka hävisi Patrick Stenforssille 7-6,6-1. P12 sarjassa Valtteri Ahti eteni niinikään semeihin, jossa Eero Vasa oli parempi luvuin 6-1,6-2. T14 4-pelissä Petra otti toisen voittonsa, nyt yhdessä Susan Happosen kanssa. Finaalissa kaatui pari Juponaho/Lius luvuin 6-1,6-0. P16 4- pelissä oli kaksi Smashin pelaajaa vastakkain kun Otto Päivinen parinaan Santtu Leskinen kohtasivat parin Rasmus Lindström/ Saska Huttunen. Rasmus ja Saska voittivat ottelun luvuin 6-4,2-6,10-8. P14- 4- pelissä Ville-Petteri Ahti parinaan Juho Flinkman voittivat kultaa. Finaalissa kaatui ykköseksi sijoitettu pari Leo Haapaslo/Benjamin Tirkkonen luvuin 6-4,6-3. 12 vuotiaiden poikien 4- pelissä Vesa Ahti parinaan Oskari Pasanen nähtiin myös semeissä. Tappio tuli parille Sarpola/Vasa luvuin 6-2,6-1. Upea kesäkauden suurkisa avaus Smashin pelaajilta!

Metsälä:
Petja Berg
ja Miika Roiha kohtasivat A2- luokan finaalissa. Voiton vei Petja luvuin 6-3,7-5. Semeissä Petja voitti Viljami Rahnaston 6-1,4-6,6-4 ja Miika Jose Cerfin 6-7,6-4,6-0. Miesten C-luokassa voittoon ylsi Jouni Ritari. Jouni voitti yhteensä viisi ottelua. Semeissä kaatui Alexander Rosenlew 3-6,6-3,6-2 ja finaalissa Antti Korhonen 6-3,6-2. Naisten C- luokassa semeihin ylsi Sandra Karsten. Semissä parempi oli Anni Poikola luvuin 4-6,6-3,6-2.

Lempäälä:
Miesten C-luokan 4-pelin voittivat Antti Solapuro ja Päivi Frangen. Finaalissa kaatui pari Sjöström/Toivanen luvuin 6-1,6-4. Miesten D-luokassa finaaliin ylsi Niklas Hellström. Finaalissa Mikko Lehtinen oli parempi luvuin 7-5,3-2 rtd. Semeissä Niklas voitti Kim Kauppilan 6-3,6-3. P10 ja P14 sarjassa pelattiin kummassakin kolme alkulohkoa. Jokaisesta lohkosta parhaat menivät mitalipelilohkoon jossa pelattiin kaikki kaikkia vastaan. P14 sarjassa Rasmus Nikander sijoittui toiseksi ja Niklas Hellström kolmanneksi. P10 sarjassa Joonas Nikander oli kakkonen.

Kuortaneen, Metsälän, Lempäälän ja Klaukkalan lisäksi kanallisia pelattiin Klaukkalassa, Oulussa, Porissa, Uudessakaupungissa, Kuopiossa ja Keuruulla. Kaikkien kilpailujen kaaviot ja Smashilaisten ottelut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Kotkassa, Rovaniemellä, Hämeenlinnassa, Espoossa, Kouvolassa, Raisiossa, Helsingin Meilahdessa, Helsingin Kalastajatorpalla, Helsingin Talissa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Tampereella. Lisäksi viikonloppuna alkaa Pajulahdessa kansainvälinen alle 14- ja 16 vuotiaiden Pajulahti Cup TennisEurope osakilpailu. Pajulahdessa on mukana suuri määrä Smashin pelaajia.