Saarni Finnish Tourin semeissä, Berg voitti A2- luokan Kotkassa

Seuraavassa katsaus kansallisiin kilpailuihin menneenä viikonloppuna:

Tampereen tenniskeskus (Finnish Tour):
Jesper Saarni
eteni välieriin, jossa hävisi Max Wennäkoskelle 6-4,6-3. Matkalla finaaliin Jesper voitti Ville Kauppilan ja Miikka Kankaan. Finaalissa Wennäkoski voitti Jesse Kiurun.

Kotka:
Petja Berg
voitti A2- luokan kilpailut. Vaikka kaavio oli suht pieni, niin Petja onnistui voittamaan kaksi pelaajaa, jotka ovat häntä yli 250 sijaa korkeammalla Suomen rankingissa. Semeissä Petja voitti Lassi-Jukka Nykäsen 6-7,6-1,6-4 ja finaalissa Markus Männistön 3-6,6-2,6-3. Miesten D- luokassa Harri Koskinen eteni finaaliin, jonka hävisi Reino Mutrulle 3-6,6-4,6-2. Semeissä Koskinen voitti Siiri Torkkelin 6-3,6-3. Toiseen semiin eteni Vilma Torkkeli, joka hävisi semin Mutrulle 7-6,6-3. B-luokan 4- pelissä Valtteri Ahti oman parinsa ja Anton Tauru omansa kanssa hävisivät välierissä. D-luokan 4-pelissä Matti Tauru ja Harri Koskinen etenivät finaaliin. Finaalissa Lotta ja Jukka Silen olivat parempia luvuin 6-2,6-2.

Myllypuro:
P14- sarjassa Ilmari Eskola pelasi itsensä finaaliin voittamalla Ville Ojalan semeissä 7-6,6-3. Finaalissa Ilmari koki tappion Petteri Silvannolle 6-2,6-1. Semeihin ylsi myös Niklas Hellström, joka koki tappion Silvannolle samoin numeroin 6-2,6-1. P12- sarjassa Micke Malinen eteni semeihin, jossa koki tappion Henri Happoselle luvuin 6-2,7-6.

Tali:
Mari Hentunen
eteni naisten C- luokassa välieriin, jossa koki tappion Laura Silvannolle luvuin 6-4,6-3. M40- sarjassa Jouni Ritari oli niinikään välierissä. Heikki Kettunen vei voiton luvuin 7-5,6-1.

Järvenpää:
James Kokko
pelasi itsensä semeihin B- luokassa. Semeissä Antti Halme oli parempi luvuin 6-2,7-6.

Tampereen tenniskeskuksen, Kotkan, Myllypuron, Talin ja Järvenpään lisäksi kansallisia pelattiin tänä viikonloppuna Tampereella hotelli Rosendahlin kentillä. Kaikki kaaviot kilpailuista, sekä Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Kulosaaressa ja Espoossa. Jostain syystä pääkaupunkiseudulla pelataan kaksi A- luokan kilpailua samana viikonloppuna. Kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.