Lohjalla pelattiin T ja P 10 sekä mini tennisken joukkuemestaruuksista

10.5.2009

Smashin minit saavat mitalinsa
Smashin minit saavat mitalinsa
P10 finalistit palkintoineen
P10 finalistit palkintoineen
Heinosten sisarukset, Jussi Tiainen ja Emma Laine mini 4- pelissä
Heinosten sisarukset, Jussi Tiainen ja Emma Laine mini 4- pelissä
Tyttöjen joukkue lähdössä kohti kotia Völkl- bussilla
Tyttöjen joukkue lähdössä kohti kotia Völkl- bussilla

Smashin junioreille kaksi hopeaa, yksi pronssi ja huikean hienoja kokemuksia

Lohjan Tennis järjesti erittäin hienon junioritapahtuman viikonloppuna Lohjan Tennarin ulko- ja sisäkentillä. Lohjan puuhamies Akseli Virtanen oli tehnyt  ja teki koko viikonlopun kovaa työtä yhdessä muiden järjestäjien kanssa ja tapahtuma onnistui loistavasti. Kilpailuja pelattiin T10 ja P10 sarjoissa, sekä mineissä. Smashistä oli mukana peräti 15 pelaajaa. Tyttöjen joukkue Venla Ahti, Nikita Liebkind, Kamille Kivelä sijoittui neljänneksi. Venla Ahti otti kaksi hienoa 2- peli voittoa. Myös muut tytöt kahmivat hienoja voittoja ja taistelutahto oli korkeimmillaan. Poikien sarjassa Smashillä oli mukana kaksi joukkuetta. Vesa Ahti ja Daniel Hakala etenivät aina finaaliin saakkaa, jossa kokivat tappion hurjassa vireessä olleelle Variston joukkueelle. Vesa ja Daniel uurastivat koko lauantain, koska sateessa ja tuulessa alkanut välierä venyi niin pitkäksi, että pojat aloittivat finaalin heti voitetun välierän jälkeen. Toisessa joukkueessa pelasivat Kalle Laitinen ja Joonas Nikander. Pojat sijoittuivat alakaaviossa pronssille.
Mineissä joukkue Tommy Hellström, Niko Leino eteni finaaliin, jossa HLK oli parempi voitoin 2-1. Toinen Smashin joukkue Jussi Tiainen, Elias Kentala höystettynä LeTsin Matias Pärkän kanssa saalistivat pronssiset mitalit. Joukkue Daniel Mellblom, Ross Collins sijoittui viidenneksi ja neljäs yhdistelmä Mike Mikkola, Aleksi Heinonen ottivat hopeaa alakaaviosta.

Kokemus oli kaikille mahtava. Pelaajat pääsivät pallottelemaan Emma Laineen kanssa, viettämään pizza- ja elokuvailtaa Tykyrin koululla, jossa osa pelaajista myös yöpyi monien muiden joukkueiden kanssa. Suuret kiitokset järjestäjille, pelaajille ja kaikille vanhemmille jotka yhdessä Smashin valmentajien kanssa mahdollistivat näin suuren porukan kuljettamisen kisoihin.