Ville- Petteri Ahti voittoon Kotkassa

26.4.2009

Menneenä viikonloppuna oli vain kahdet kansalliset kilpailut.

Menneenä viikonoppuna kansallisella kilpailurintamalla oli hiljaista. Ainoat kilpailut käytiin Kotkassa ja Turussa,

Ville- Petteri Ahti voitti P16 sarjan Kotkassa. Finaalissa Ville- Petteri kaatoi Johannes Virran 6-0,6-0. Semeissä vastassa oli Kalvin Karttunen. Ville- Petteri vei voiton 6-1,6-0. T16 sarjassa Siiri Torkkeli eteni finaaliin, jonka hävisi Nanette Nylundille 6-2,6-4. T14 sarjassa Jutta Kumpulainen eteni semeihin, jossa koki tappion Nanette Nylundille joka pelasi kahta sarjaa. P14 sarjassa Ilmari Eskola oli niinikään välierissä, jossa Mika Kosonen oli parempi luvuin 6-0,6-0. P12 sarjasta ei vielä ole tietoa lopullisista tuloksista. Toisena finalistina pelasi Valtteri Ahti.

Ensi viikonloppuna kansallisia ei pelata lainkaan, sen sijaan Myllypurossa on massakuplan purkutalkoot lauantaina 2.5 klo 10 alkaen. Kaikki mukaan purkamaan kuplaa, sekä syömään ja juomaan talkoojuomia ja ruokaa. Maanantaina 4.5 Talissa alkaa kansalliset kilpailut, Kilpailukutsu löytyy osoitteesta www.tennisassa.fi.