Katsaus pääsiäisen kansallisiin luokka- kilpailuihin.

13.4.2009

Tommi Böhling. Entinen Jokeri, nykyinen Smashiläinen D- luokan pronssimitalisti.
Petja Berg, Variston B- luokan voittaja.

Smashiläisiä finaaleissa.

Myllypurossa pelattiin pääsiäisenä Ranka- Open kansalliset kilpailut, jossa A- luokassa oli jaossa RankaKustannuksen sponsoroima 500e potti.
Voittajaksi selvisi ykköseksi sijoitettu Lauri Kiiski, joka peittosi finaalissa Jesper Saarnin 6-4,6-4. Semeissä Kiiski voitti Juuso Ojasen ja Saarni Roope Kaileheimon luvuin 6-3,6-3.

D- luokan finaaliin selvisi Petrus Laitinmäki, joka hävisi finaalissa Teuvo Tuomiselle 6-2,6-2. Semeihin ylsivät myös Tommi Böhling, joka hävisi Petrukselle 7-6,4-6,6-2, sekä Rasmus Nikander, joka koki tappion Tuomiselle.

P11 sarjan finaalissa nähtiin Jaakko Eskola. Jaakkoa parempi finaalissa oli  Rasmus Mäkelä. Luvut olivat 7-6, 6-3. Semeissä Jaakko voitti Nino Salosen 6-2,6-2.

P9 sarjan voiton vei Anttoni Kinnunen, joka kaatoi finaalissa Santeri Virran 6-3,6-1. Semeissä Virta voitti Joonas Nikanderin 6-3,6-1. Anttoni oli semeissä Solatietä parempi luvuin 6-2,6-0.

Varistossa Petja Berg voitti B- luokan kilpailun. Matkalla finaaliin Petja voitti mm. Joonas Heinosen toisella kierroksella. Semeissä Petja kaatoi Antti Pynnösen 6-4,6-2 ja finaalissa Ahti Kalervon 6-7,7-5,4-2 rtd.

Myllypuron ja Variston lisäksi pääsiäisenä pelattiin kansallisia luokka- kisoja Hyvinkäällä ja 12 sekä 16v SM- kilapilut Tampereella josta juttu erikseen Smashin sivuilla. Kaikkien Smashiläisten ottelut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Vantaalla, Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Mäntsälässä ja Vaasassa. Kaikkien turnausten kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.