GatoradeTour pelattiin jälleen viikonloppuna.

30.3.2009

Mukana 18 pelaajaa.

Vuoden 2009 kolmas GatoradeTour osakilpailu pelattiin 28.3 massakuplassa. Mukana oli 18 pelaajaa, jotka sijoitettiin kolmen lohkoon.

A- lohkossa eniten voittoja keräsi Joel Himanen, joka voitti kaikki 5 ottelua. Toiseksi eniten voittoja (4) keräsi Saskia Koivu ja kolmanneksi eniten Sebastian Volkov. Lisäksi lohkossa pelasivat Daniel Mellblom, Sebastian Vibe ja Sonja Heinonen.

B- lohkossa Daniel Hakala otti viisi voittoa, Ville Kuusela neljä ja Erica Tuominen kolme. Lisäksi lohkossa olivat mukana Antti Saulamo, Felix Hyppönen ja Samuel Luoma.

Isoimpien poikien C- lohkossa Geir Siirde oli ykkönen viidellä voitolla, Ravel Siirde toinen neljällä voitolla ja Anton Morozov kolmas kolmella voitolla. Lohkossa pelasivat lisäksi Mikko Kauppila, Mikko Schenke ja Daniel Dekhtyar.

Jatkokaaviossa saatiin aikaiseksi seuraavat tulokset:
Daniel- Joel 3-2
Geir- Sebastian Volkov 3-1
Ravel- Erica 3-1
Saskia- Ville 3-0
Geir- Daniel 3-1
Ravel- Saskia 3-1
Geir- Ravel 3-1

Seuraava osakilpailu järjestetään lauantaina 25.4 klo 9-13 massakuplassa.
Ilmoittautuminen paikanpäällä. Tervetuloa mukaan!