Petra Piirtola karsi Yleisten SM- kilpailujen pääsarjaan

8.3.2009

Kansallisissa D. Hakala ja I. Eskola finaalissa, J. Eskola ja M. Kauppila semeissä.

Petra Piirtola selvitti yleisten SM-kilpailujen karsinnat voittamalla kolme ottelua. Karsintojen finaalissa Petra kaatoi Jessica Malisen 6-4,6-4 ja eteni näin myöhemmin Maaliskuussa pelattavaan naisten pääsarjaan. Naisten pääsarjassa ovat suoraan Anni Hietaniemi, Cecilia Estlander ja Katja Verho.
Miesten pääsarjassa pelaa Jesper Saarni.

Daniel Hakala eteni Espoon P10 kisoissa finaaliin. Daniel voitti semeissä Nino Salosen 6-2,6-4. Finaalissa Masi Sarpola oli parempi luvuin 6-0,6-2.

Kouvolan P14 sarjassa Ilmari Eskola selvitti tiensä finaaliin voittamalla semeissä Emil ijäksen 6-2,6-3. Finaalissa Tomi Grönroos oli parempi luvuin 6-4,6-3.
P12 sarjassa Mikko Kauppila ja Jaakko Eskola voittivat lohkonsa ja etenivät välieriin. Välierissä Mikko hävisi Emil Koskikurulle 6-2,6-4 ja Jaakko Emil Ijäkselle 6-2,6-3.

Turun, Espoon ja Kouvolan lisäksi kansallisia pelattiin Hyvinkäällä, sekä Senioreiden SM- kilpailut Talissa. Seniori kisoista yhteenveto kun kaikki sarjat on pelattu. Kaikkien Smashiläisten ottelut ja kilpailukaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikolla kansallisia pelataan Hyvinkäällä ja Myllypurossa seniorien päiväkilpailujen merkeissä, sekä viikonloppuna Kotkassa, Pietarsaaressa, Hyvinkäällä ja Joensuussa. Kaikkien kilpailujen kutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ-ohjelma)
Lisäksi ensi lauantaina pelataan Myllypurossa seuran sisäistä Timantti ja MiniTouria.

Pajulahdessa alkoi viikonloppuna T ja P16 kansainväliset TE-kilpailut, Meilahdessa taas pelataan saman kilpailun T ja P14 sarjat.
TE- kilpailut saavat jatkoa seuraavalla viikolla, jolloin sekä 14, että 16 vuotiaat pelaavat Oulussa. Kaikissa TE- Kilpailuissa on mukana tukku Smashiläisiä, joiden otteluita seurataan tiiviisti sivuillamme.