Wilenius voitti A2-, Soveri C- ja Laitinmäki D- luokan kilpailut

22.2.2009

Kokko ja Ritari C- luokan finaaleissa

Joni Wilenius voitti Myllypurossa pelatun A2- luokan kilpailun. Finaalissa Joni voitti Herkko Pölläsen 6-2,6-2 ja semeissä Markus Tammivuoren 6-2,3-6,6-4. Petja Berg ylsi semeihin, jonka hävisi Pölläselle 6-4,6-2. Kisassa oli mukana myös kansainvälistä väriä kun Norjalainen Franck Fog ja Norjassa opiskeleva Espanjalainen Ramon Pardo Garcia olivat ilmoittautuneet mukaan. Berg foitti Fogin ja Tammivuori Garcian. Miesten C- luokassa Pasi Soveri voitti finaalissa James Kokon 6-3,4-6,6-1. Semeissä oli myös kolmas Smashiläinen Vilho Lahtinen, joka hävisi Soverille 6-3,6-2. P12 sarjassa semeihin ylsi Mikko Kauppila. Semeissä Aaro Pöllänen oli parempi luvuin 6-4,6-2. T14 sarjassa Jutta Kumpulainen ja Milla Aaltokallio olivat semeissä joissa kokivat tappiot Natsa Belovalle ja Anastasia Lisitsynille.

Meilahdessa pelatuissa kilpailuissa Petrus Laitinmäki voitti D- luokan kilpailun. Petrus voitti kaikkiaan viisi ottelua. Finaalissa kaatui Gabriela Isacsson 6-1,6-3. Semeissä Petrus voitti Smashiläisen Tuomo Torkkolan 7-5,2-6,6-2. Miesten C- luokassa Jouni Ritari voitti neljä ottelua ja eteni aina finaaliin asti. Finaalissa Jounia parempi oli Antti Pynnönen luvuin 6-1,6-3.

Myllypuron ja Meilahden lisäksi kansallisia kilpailuja pelattiin Kajaanissa ja Jyväskylässä, sekä Hyvinkäällä ja Talissa Senioreiden SM- kilpailuja. Seniorikisoista yhteenveto smashiläisten osalta netissä, kun kaikki sarjat on maaliskuun alkupuolella pelattu. Kaikkien Smashiläisten tulokset ja kilpailujen kaaviot ovat nähtävissä osoitteessa www.tennisassa.fi

Ensi viikolla Puistolassa pelataan senioreiden päiväkilpailut ja viikonloppuna kansallisia luokkakisoja Kuopiossa, Oulussa, Turussa ja Raahessa. Kaikkien kilpailujen tiedot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.