Tule tenniskummiksi tai kummipelaajaksi Helsingissä

10.2.2009

Annika Wileniuksen tyylinäyte "fysiikkaharjoituksissa".

Ensimmäiset parit ovat jo löytyneet.

Tule mukaan kehittämään nuorten Smashiläisten pelaajien tasoa sekä tutustumaan seuran jäseniin. Uuden kummipelaaja -järjestelmän kautta se on entistä helpompaa. Smash-Tenniksessä tullaan käynnistämään uusi kummipelaaja -järjestelmä syksyn 2008 aikana. Tarkoitus on saada nuorille Smashiläisille pelaajille oma tenniskummi.

Kummin tehtävänä on käydä vähintään kerran viikossa (tenniskummin ja kummipelaajan keskenään sopimalla ajalla) pelaamassa tennistä. Tenniskummin tulee olla kummipelaajaa vanhempi. Tämän lisäksi kummin tulee seurata yksi kummipelaajan kilpailu paikanpäällä kauden aikana.

Kummille ja kummipelaajalle järjestetään kerran talvi- ja kerran kesäkaudella yhteinen tapahtuma / kilpailu FiTe Clubilla.

Tavoitteena on lisätä nuorten pelaajien toistomääriä, tutustuttaa seuran jäseniä keskenään, nostattaa seuran yhteishenkeä sekä saada kaikki mukaan luomaan kansallisesti ja kansainvälisesti menestyvää urheiluseuraa.

Miten ilmoittautuminen tapahtuu?

Ilmoittaudu (sekä kummit että kummipelaajat) Joni Wileniukselle sähköpostilla osoitteeseen joni.wilenius@smashtennis.org. Laita viestin otsikoksi ”kummipelaajaksi”  tai vastaavasti ”tenniskummiksi”. Joni päivittää nettiin sekä kummien että kummipelaajien listaa ja sieltä yritetään kasata mahdollisimman sopivia pareja. Kun parit ovat löytyneet, otetaan heistä yhteiskuva Smashin nettisivulle ja sen jälkeen kummi ja kummipelaaja hoitavat  keskenään tunnit ja yhteydenpidon toisiinsa. Joni järjestää yhteistapahtumat kahdesti vuodessa, talvella ja kesällä.

Kummipelaaja maksaa kenttämaksun yhteisestä tunnista.

Kaikki ja kaikentasoiset pelaajat voivat ilmoittautua mukaan. Pyrimme löytämään parit mahdollisimman monelle. Kun olet ilmoittautunut ja sinulle on löydetty pari, teille ilmoitetaan toistenne sähköpostiosoitteet, jonka jälkeen on teidän tehtävänne huolehtia yhteydenotosta toisiinne. Muista laittaa ilmoittautumismailiin nimi, sähköpostiosoite ja pelitasosi (ne jotka tulevat tenniskummeiksi).

Smashin valmentajat eivät voi ryhtyä sellaisten pelaajien tenniskummeiksi, joita itse valmentavat.

Voitte muodostaa pareja myös keskenänne ilmoittaen siitä Jonille sähköpostilla.