Saarni ja Hagerlund finaalissa

8.2.2009

Berg ja Kauppila semeissä

Jesper Saarni selviytyi Lahdessa pelatussa A- luokan kisassa finaaliin, jonka hävisi kolmessa erässä Max Wennäkoskelle. Semeissä Jesper voitti tiukassa ottelussa Ville Tonin 6-4,6-7,7-6.

Talin HVS- cupissa Max Hagerlund pääsi C-luokan finaaliin voitettuaan neljä ottelua. Finaalissa Jussi Koivusalo oli parempi luvuin 7-5,6-4. A2- luokassa Petja Berg selviytyi semeihin, jonka hävisi kolmessa erässä Jussi Joroselle. P12 sarjan semeissä nähtiin Mikko Kauppila. Mikko taipui semeissä Eero Antoselle.

Lahden ja Talin lisäksi kansallisia kilpailuja pelattiin Espoossa ja Ylivieskassa. Kaikkien Smashiäisten tulokset ja kilpailujen kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikonloppuna kansallisia kilpailuja pelataan Vaasassa ja Tampereella ja lisäksi Oulussa alkaa lauantaina kansainvälinen 18 vuotiaiden ITF pistekilpailu Oulu Eden Open 2009. Kaikkien kansallisten kilpailujen kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)