HIIHTOLOMAN (16.-20.2.) Pingviini -tenniskoulu 6-14 -vuotiaille Helsingissä

9.1.2009

Kurssi pidetään Helsingissä Finland Tennis Clubilla. Ilmoittautumiset 11.2. mennessä.

Hiihtoloman (16.-20.2.) Pingviini -tenniskoulu 6-14 -vuotiaille ma - pe klo 9.00-15.00 Helsingissä. Kurssi sisältää ainakin 2,5 tuntia tennistä ja 2,5 tuntia oheisliikuntaa päivässä. Hinta 159 e/hlö Smash jäsenkortilla, ilman korttia 179 e/hlö. Hinnat pitävät sisällään lounaan ja T-paidan. Sitovat ilmoittautumiset 11.2. mennessä.

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen joko puhelimitse Smashin toimistoon tai sähköpostilla. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot:

• osallistujan nimi ja ikä
  • huoltajan nimi ja puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • taso (aloittelija vai harrastelija)

Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme ilmoittautujalle viitteellisen laskun kurssimaksua varten. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet
  • peli-intoa

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Smash-Tennis ry:n toimisto, smash@smashtennis.org tai puh: 09 - 3417 1342 ark. klo 9.00-16.00.