Kilpavalmennusryhmissä Helsingissä pieniä muutoksia

1.1.2009

Tarkasta omat aikasi

Tarkasta omat aikasi kilpavalmennus sivuilta. Jatkossa asiasta ei enään infota pääsivulla, vaan ainoastaan eri valmennusten (Kilpa, Juniori, Aikuis) omilla sivuilla.

Muista seurata sivustoja aktiivisesti, sillä sieltä löytyy myös jokaisen valmennus kategorian tiedote sivut, joille ilmestyy tasaisesti tärkeää informaatiota. Kaikista tärkeistä asioista infotaan ainoastaan kyseisillä sivuilla. Jotkut infot löytyvät lisäksi ilmoitustaululta hallilla. Seurassa harjoittelee viikottain yli 500 pelaajaa, joten emme valitettavasti pysty informoimaan kaikkia jokaisesta asiasta henkilökohtaisesti. Jos jonkun valmennusaika muuttuu esim. kesken kevätkauden, siitä infotaan aina henkilökohtaisesti.
Hauskaa ja menestyksellistä alkanutta vuotta kaikille ja nauttikaa pelaamisesta, harjoittelemisesta ja ennenkaikkea urheilemisesta!

Terveisin Joni Wilenius