Berg voitti B- ja Ahti C- luokan

21.12.2008

Hyvää Joulua!
Hyvää Joulua!

R.Lindström A- ja S.Torkkeli C- luokan finaaleissa

Kotkassa järjestettiin 19-21.12 kansalliset kilpailut, jossa palkintona oli mm. joulukinkut. Miesten B- luokan voiton vei Petja Berg, joka voitti finaalissa Patrik Jaatisen 6-2,6-0. Lisäksi semeihin ylsi Richard Zilliacus, joka hävisi Petjalle 6-2,6-2.
Miesten C- luokan voiton vei Ville-Petteri Ahti. Ville-Petteri voitti finaalissa Alekssandroffin luvuin 1-6,6-4,6-3. Semeihin ylsivät myös Valtteri Ahti ja Eetu Kudel.
Miesten A- luokan finaalissa nähtiin vasta 14 vuotias Rasmus Lindström, joka pudotti semeissä hienolla pelillä Lassi Nykäsen luvuin 6-3,6-3. Finaalissa voiton vei Jani Jankkila luvuin 6-2,6-2. Naisten C- luokassa Siiri Torkkeli vei hopeat. Finaalivastus Nina Pyykkönen oli parempi luvuin 6-3,6-2. Semeihin ylsi myös Toveann Ahlnäs. Miesten B- luokan 4-peli pelataan aikapulan takia lähipäivinä Helsingissä ja siinä kohtaavat parit Tapio Totro/Pasi Ahti ja Aaro Heimonen/Rasmus Lindström.

Kaikki Kotkan tulokset ovat nähtävissä osoitteessa www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Nyt on aika rauhoittua Joulunviettoon ja jo Tapanina alkaa koululaisten SM- kilpailut Tapiolassa, Meilahdessa ja Talissa. 

Lämmintä ja rauhallista Joulua kaikille kansallisia kisoja seuranneille ja pelanneille toivottaa Joni ja koko muu Smashin henkilökunta!