Anni Hietaniemelle 2-p SM-hopeaa, Cecilia Estlanderille 4-pelin kultaa

1.12.2008

Menestystä myös muissa kilpailuissa

Anni Hietaniemi pelasi itsensä hienosti yleistenluokkien SM- kilapiluje fianaaliin. Anni voitti ensimmäisellä kierroksella Julia Rissasen 6-2,6-0, kvartseissa kaatui Veera Nurmi 1-6,6-2,6-3 ja semeissä Ella Leivo 7-6,1-6,7-6. Finaalissa vastaan tuli Heini Salonen joka vei voiton luvuin 6-4,3-6,6-1. Muista Smashiläisistä Cecilia Estlander hävisi kvartseissa Saloselle 3-6,3-6. Ensimmäisellä kierroksella Cecilia voitti karsinnoista pääsarjaan tulleen Ninni Hietaniemen (Annin pikkusisko) 6-1,7-6. 4-pelissä Cecilia parinaan Veera Nurmi voitti hienosti SM- kultaa. Cecilia ja Veera voittivat semeissä Natalia Lysovan ja Vilja Hokkasen 6-0,7-6 ja finaalissa kaatui pari Ella Leivo/ Heini Salonen luvuin 6-2,6-3. 4-pelissä oli mukana myös Teresa Oksanen, joka parinaan Linnea Hakanpää hävisi ensimmäisellä kierroksella parille Lysova/Hokkanen 6-2,6-4.

Katsaus muihin kansallisiin kilapiluihin
Tali:
Nicolas Nietosvaara eteni finaaliin A2 sarjassa jonka hävisi Herkko Pölläselle 3-6,1-6. Otto Päivinen ja Miika Roiha olivat välierissä. Nicolas voitti Miikan ja Herkko Pöllänen Oton.
Naisten B- luokassa Petra Piirtola vei turnauksen nimiinsä. Petra voitti finaalissa Laura Hellgrenin 6-7,6-3,6-4. P12 sarjassa Rasmus Nikender ylsi semeihin voittaen matkalla 3 ottelua.

Hausjärvi:
Kalvin Karttunen oli D-luokan semeissä. Matkalla semeihin Kalvin voitti Tiina Ketolan ja Yrjö Saarelan.

Laajasalo:
P15 sarjassa oli semeissä Axel Helisten ja Christopher Kojo. Axel hävisi oman välieränsä mutta Chrstopher voitti ja eteni finaaliin jonka hävisi Robert Fagerlundille 4-6,2-6.

Lisäksi kansllisia pelattiin Tampereella, Joensuussa ja Espoossa. Kaikkien Smashiläisten tulokset, sekä turnausten kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ-ohjelma)

Meneillään olevalla viikolla pelataan kansalliset seniorikilpailut Puistolassa. Tulevana viikonloppuna alkaa naisten ja miesten SM-liigat. Naiset pelaavat Meilahdessa ja miehet Tampereella. Naisten joukkueeseen kuuluvat Piia Suomalainen (kapteeni), Katja Verho, Cecilia Estlander ja Ninni Hietaniemi. Miesten joukkueeseen kuuluvat Ismo Rönkkö (kapteeni), Timo Nieminen, Mika Purho, Jesper Saarni ja Sebastian Lindström. Kansallisia kisoja pelataan Myllypurossa (Völkl- jouluturnaus), Vantaalla, Hausjärvellä ja Rovaniemellä. Kilpailukutust löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ-ohjelma)