Magnus Norman otti mittaa Smashin pojista.

1.12.2008

Kuvassa vasemmalta: Aivo, Magnus, Nicolas, James, Miika, Aaro ja Petja. Kuvasta puuttuu Sebastian.

Magnus Norman-Smashin pojat 6-0. Salibandyssä Ruotsi-Suomi 5-4.

Entinen maailmanlistan kakkonen ja nykyään Robin Söderlingin valmentajana toimiva Ruotsin Magnus Norman vieraili Suomessa viikonloppuna ja kävi kumppaneidensa kanssa tutustumassa Finland-Tennis Clubiin ja hakemassa ideoita omille hankkeilleen. Magnus kohtasi ensin Tie-Break maaottelussa Smashin pojat. Ottelutulokset olivat seuraavat:
Magnus-James Kokko 10-8
Magnus-Sebastian Lindström 7-4
Magnus-Miika Roiha 7-2
Magnus-Aaro Heimonen 7-1
Magnus-Petja Berg 7-4
Magnus-Nicolas Nietosvaara 8-6
Suomen kapteenina toimi Aivo Ojassalu

Ottelun jälkeen pelattiin salibandyä. Ruotsin joukkue koostui Magnuksesta, hänen veljestään joka valmistautuu Havajin Iron Man kilpailuun, sekä neljästä muusta Ruotsalaisesta jotka kuuluivat heidän seurueeseensa. Suomen joukkueessa olivat mm. Tapio Totro, Ismo Rönkkö sekä muutamia Suomalaisia näyttelijöitä ja muusikoita. Ottelun tuomarina toimi Pasi Kokko. Ruotsi vei voiton luvuin 5-4.
Tapahtuman isäntinä ja emäntänä toimivat Pasi Kokko, Laura Munsterhjelm ja Finland-Tennisken puolesta Joni Wilenius.