TimanttiTourin 2. osakilpailu pelattiin Helsingissä

17.11.2008

Osallistujia ennätysmäärä

TimanttiTourin 2. osakilpailu pelattiin lauantaina 15.11. Helsingissä. Sarjoihin osallistui kaikkiaan 36 pelaajaa, mikä on uusi ennätys! Miditenniksessä oli mukana 13 ja minitenniksessä 23 pikkujunioria. Taas nähtiin hyviä pelejä ja jännittäviä palloralleja!

Pelien tarkoituksena on harjoitella pisteistä pelaamista ja tutustua siten "siihen oikeaan tennikseen", niin että siitä tulee luonnollinen osa harjoittelua. Harjoituksissa kokeiltuja taktisia kuvioita voidaan kokeilla pelitilanteessa hieman enemmän pelanneiden pikkujunnujen kohdalla.

Sarjat pelattiin lohkottain ilman jatkopelejä. Miditenniksen A-lohkossa pelasivat Waltteri, Eero, Tommy, Joonas, Niko ja Kamille, ja eniten voittoja kahmivat Joonas, Waltteri ja Eero. B-lohkossa pelasivat Nikita, Oskari, Jussi, Ida, Mike, Aleksi ja Ross. Mikella, Rossilla ja Aleksilla oli eniten voittoisia otteluita.

Minitennis pelattiin kolmessa lohkossa. A-lohkossa olivat Ross, Elias, Joakim, Kerim, Felix, Aaro, Reko ja Nikolay. Eniten voittoja napsivat Ross, Joakim, Reko ja Nikolay. Tasaisessa B-lohkossa pelasivat Ossi, Henni, Aapo, Eemeli, Hermanni, Diana, Laura ja Elina. Eemeli, Diana, Hermanni, Henni ja Elina keräsivät eniten voittoja. C-lohko oli tarkoitettu 02-03-syntyneille, hieman vähemmän pelanneille ja mukana oli Samuli, Ellen, Christian, Danila, Sebastian, Marja-Leena ja Kristian, ja kaikille tuli vottoja. Tärkeintä olivat kuitenkin hyvät pelit!

Lämmin kiitos kaikille vanhemmille osallistumisesta tuomarintehtäviin ja kenttäjärjestelyihin! Seuraavassa osakilpailussa nähdään!