Sebastian Lindströmille upea turnausvoitto

12.10.2008

Jesper Saarni kaatui finaalissa, Jaakko Eskolalle P10 sarjan voitto

Sebastian Lindström teki upean läpimurron kansallisen tenniksen eliittiin viikonloppuna voittamalla Myllypurossa pelatun Ranka Open turnauksen.
Smashin menestystä täydensi Jesper Saarni, joka eteni finaaliin voittamalla semeissä turnauksen ykköseksi sijoitetun Tuomo Ojalan 6-4,4-6,6-1.
Finaalissa Sebastian voitti Jesperin 6-3,2-6,6-4 ja semeissä turnauksen kakkoseksi sijoitetun Max Wennäkosken 7-5,7-5. Sebastian on pitkin syksyä esittänyt vakuuttavia otteita harjoituksissa. Valmentajat Aivo Ojassalu ja Pasi Kinnunen olivat kisaa edeltävänä viikkona sitä mieltä, että Sebastian on erittäin hyvässä kunnossa ja se näkyi myös otteluissa.
Sebastian harjoittelee laajan smashiläisen poikaringin mukana, johon kuuluvat mm. pikkuveli Rasmus Lindström, Nicolas Nietosvaara, Mikko Velikopolje, Aaro Heimonen, Miika Roiha, Viljami Rahnasto, Petja Berg ja monet muut lupaavat nuoret pelaajat. Kyseisten poikein valmennuksesta on jo pitkään vastannut Aivo Ojassalu ja syksystä lähtien valmennustiimiin liittyi myös Pasi Kinnunen. Kaikkien smashiläisten fysikkavalmennuksesta vastaa Timo Ojasto.

Ranka Openissa pelattiin myös P10 ja T 10 sarjat. P10 sarjan voitti Jaakko Eskola, joka kaatoi finaalissa Niko Nylundin 6-4,6-1

Lisäksi viikonloppuna pelattiin kansalliset kilpailut Mäntsälässä. Sunnuntai iltana kilapilun lopullisista tuloksista ei ollut vielä tietoa.
Ensi viikonloppuna pelataan kauden viimeiset JGP kilpailut Myllypurossa (P ja T14, P ja T16), Kotkassa (P ja T10) ja Espoossa (P ja T12) Lisäksi pelataan Finnish Tourin osakilpailu Talissa, sarjoina MA, NA, P9 ja T9. Toivonmukaan jatkossa JGP ja Finnish Tour viikonloput eivät mene päällekkäin.

Ranka Openin ja Mäntsälän kilpailujen tulokset löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (Ässä ohjelma)