Muusikkotennis 2008

25.8.2008

Kaikki taiteilijat mukaan. Nyt myös naisten sarja.

MUUSIKKOTENNIS   2008

Finland Tennis Clubilla

29.9.-3.10. 2008

os. Varikkotie 4, puh. 09-341 7130

SARJAT                                          1.      Miehet kaksinpeli, avoin luokka

2.      Miehet kaksinpeli, 45 v.

3.      Miehet kaksinpeli, 60 v.

4.      Miehet nelinpeli, avoin luokka

5.      Miehet nelinpeli, 55 v.

6.      Naiset kaksinpeli, avoin luokka

OSALLISTUMISOIKEUS                          Kilpailuun saavat osallistua kaikki musiikkialan ammattilaiset (muusikot, konsertti- rock- ja iskelmä-laulajat, säveltäjät, musiikin opettajat, levytuottajat, konserttijärjestäjät, äänittäjät, musiikkitoimittajat jne.). Korkein sallittu tasoitus on B-luokan tasoitus. Pelaaja voi osallistua korkeintaan kahteen sarjaan.

SÄÄNNÖT                                                 Ottelut pelataan paras kolmesta -systeemillä, 6-6-tilanteessa tie-break. Ottelut pelataan ilman tasoi-tuksia pois lukien miehet 60 vuotta kaksinpeli. Pelaajat tuomitsevat itse ottelunsa. Pelaaja on velvollinen itse ottamaan selvään otteluajoistaan ennen kisaa ja  kisan aikana. Kaksinpelisarjoissa ensimmäisellä kierroksella pudonneille järjestetään lohdutussarja.

KILPAILUMAKSUT                                                                                    Kaksinpeleissä 30 e, nelinpelissä 15 e / hlö. Kilpailumaksut maksetaan ennen ensimmäistä peliä.

ILMOITTAUTUMINEN                               19.9.08 mennessä numeroon: 09 – 341 71 30 tai sähköpostilla: fite@finlandtennis.com

TIEDUSTELUT                                          Arvonta suoritetaan 22.9.08. Otteluaikoja voi tiedustella Finland Tennis Clubilta 09- 341 7130

PALKINNOT                                             Mitalit finalisteille

KILPAILUTOIMIKUNTA                          Tapio Totro, Reijo Karvonen ja Paavo