Valmentajakoulutusta

2.lähijakso 31.10.-2.11.2008

3.lähijakso 8.-11.1.2009

Koulutuksen kuvaus

Tenniksen valmentajakoulutuksen taso 3 on valtakunnallisesti Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettava Kilpavalmentajakoulutus, johon voivat hakeutua Seuravalmentajakoulutuksen suorittaneet ja sen jälkeen vähintään vuoden tai 200 tuntia valmentajakokemusta hankkineet valmentajat.

Koulutukseen valitaan enintään 12 edellä mainitut kriteerit täyttävää valmentajaa hakujärjestyksessä. Ensisijaisia ovat valmentajat, jotka työskentelevät tällä hetkellä kilpavalmentajina.

Koulutus koostuu kahdesta perjantaista sunnuntaihin ja yhdestä torstaista sunnuntaihin kestävästä lähiopetusjaksosta, jonka lisäksi osallistujat tekevät itsenäistä työskentelyä jaksojen välissä ja ennen 1. jaksoa.

Koulutuksessa perehdytään kilpaurheiluun liittyviin valmennuksellisiin asioihin:

-         Ensimmäinen jakso painottuu kilpatekniikkaan ja –taktiikkaan

-         Toinen jakso keskittyy henkiseen ja psyykkiseen valmennukseen

-         Kolmas jakso sisältää fyysistä valmennusta, ravintotietoutta ja tietoa urheiluvammoista

Koulutuksessa kilpavalmentajat saavat taitoja ja tietoja, joiden avulla he voivat toimia seurojen ja leiritysten valmentajina sekä seurojen kilpavalmennuksen organisoijina ja kehittäjinä.

Kouluttajina ovat mm. koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen, nuorten huippuvalmentaja Ville Liukko sekä fyysisen ja  psyykkisen valmennuksen ja kilpavalmennuksen ekspertit. Jaksojen yhteishinta on 850 euroa. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit ja majoituksen täyshoidolla (myös iltapalat).

Koulutukseen hakeminen

Hakemukset lähetetään sähköpostitse koulutuspäällikölle viimeistään 22.8.2008.

Laita hakemukseesi seuraavat asiat:

1. Tämän hetkiset valmennustehtävät ja valmentajakokemus

2. Tavoitteet kilpavalmentajakoulutukselle (miksi haen koulutukseen?)

3. Seuravalmentajakoulutuksen suoritusaika ja seuran todistus sen jälkeisestä valmennuksesta

4. Yhteys- ja laskutustiedot

Lisätietoa: pekka.kainulainen@pajulahti.com tai 040-744 3553.