Smash-Tennis laajentaa toimintaansa Kotkaan

10.8.2008

Tapio Totro (Kuva: MKa)

Smash laajentaa toimintaansa Kotkaan. Smash-Kotkassa toimii vastaavana Pasi Ahti. Pasi siirtyy Smashin palkkalistoille ja toimii edelleen aluevalmentajana ja -kouluttajana sekä akatemiavalmentajana sekä Kotkan Tennishallin yrittäjänä.

Miksi Smash–Kotka?

Smash jakaa osaamistaan kotkalaisille junioreille ja tennisharrastajille tenniksen ja fyysisen harjoittelunvalmennussuunnitelmien ja organisaationsa kautta. Tavoitteena on pitää yhteisleirejä, kilpailumatkoja, vierailla puolin ja toisin pelaajina ja valmentajina harjoituksissa sisä- ja ulkokauden aikana. Smash-Kotkan valmentajat voivat osallistua emäseuran sisäisiin koulutustilaisuuksiin ja kehittämispäiville sekä tulevat osaksi isompaa kokonaisuutta. Tavoitteena myös järjestää yhteisiä kilpailuja seurojen jäsenille molemmilla paikkakunnilla normaalia edullisemmalla kilpailumaksulla. Myös yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus hyödyntää molempia talousalueita mainonnassaan ja jäsenet saavat monipuolisempia jäsenetuja molemmilla paikkakunnilla.

Mitä etuja saavutetaan?

Taloushallinto tulee siirtymään kokonaan Helsinkiin, jotta Smash–Kotkan valmentajien aikaa jää enemmän hoitaa valmentajan tärkeintä tehtävää eli valmentaa. Ryhmähallinta-, kilpailuilmoittautumis- ja hallisarjaohjelman kautta vapautuu myös aikaa valmentajilta hoitaa päätehtäväänsä. Sähköpostilistojen ja kotisivujen kautta pyrimme tiedottamaan pelaajille entistä paremmin mitä seurassa tapahtuu niin Kotkassa kuin Helsingissä. Laskutukseen liittyviin kysymyksiin vastataan jatkossa Helsingin päästä Smashin toimistosta. Aluksi Smash-Kotkan asioita ilmoitellaan emäseuran kotisivuilla ja kesän 2008 aikana sivujen uudistamisen yhteydessä Smash-Kotka saa omat kotisivunsa. Toimintakalenteri mm. valmennuksen, kilpailujen, kilpailumatkojen, leirien ja sarjatenniksen osalta suunnitellaan yhdessä.