Tenniksen aikuisvalmennuksen kauden 2019-2020 Helsingin ryhmät julkaistu

13.8.2019

Tarkista ryhmäsi, kausi alkaa keskiviikkona 14.8.2019.

Smash-Helsingin tenniksen aikuisvalmennuksen ryhmät on nyt julkaistu. Ne löytyvät täältä

Tarkista ryhmäsi! Jos aika ei sovi tai haluat muutoksia, ota yhteyttä aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTILLA janne.eerikainen@smashtennis.fi. Voit myös SOITTAA muutostarpeista Jannelle KESKIVIIKKONA 14.8.2019 kello 9–11, puh. 0505358625.

Ryhmiä muutetaan tarvittaessa mahdollisista tasoeroista johtuen. Asiasta päättää valmentaja. Pelaajia on ilmoittautunut ennätysmäärä, noin 440, joten ryhmien vaihtaminen voi olla melko vaikeaa.

HARJOITUKSET ALKAVAT KESKIVIIKKONA 14.8.2019. Korvausjärjestelmä laitetaan päälle tiistaina 13.8.2019, ja syyskauden aikana voi korvata maksimissaan viisi kertaa. Korvaukset täytyy käyttää 22.12.2019 mennessä, eikä niitä voi siirtää kevätkaudelle.

Tervetuloa hikoilemaan ja oppimaan tennistä!

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä:

https://smashtennis.sporttisaitti.com/hallit/finland_tennis_club/kulku-smash-centeriin-raide-joke/